Ne féljünk a fehér színtől!


Otthon
7/07/2021
Egyszerű, tiszta, kortalan és örök. A fehér mindig is nagy szerepet töltött be a divat világában. Ha munkában vagy különleges alkalmakkor viseljük, a fehér minden esetben fantasztikusan mutat. Hátránya, hogy könnyen piszkolódik. Íme pár tipp, hogyan és mivel mutat legjobban a fehér.

A fehér árnyalatai
Manapság nincs olyan, hogy fehér. Krémszín, tört fehér, elefántcsontszín, Navajo fehér, vanília; ezek mind-mind a fehér árnyalatai. Ha külön vesszük fel a színeket, nem biztos, hogy megmondjuk a különbséget, de ha egymás mellé rakjuk őket, bizony eltérnek egymástól. Ne kombináljuk az árnyalatokat, ugyanis a fehér szín ezáltal varázsát veszti!

A fehér alapszínekkel
Fehér feketével:
A fehéret és feketét használhatjuk a mindennapokban, azonban ez a kombináció inkább elegáns, mintsem hétköznapi. Győződjünk meg arról, hogy megfelelő alkalmakkor viseljük őket, ugyanis az alulöltözésnél csak egy rosszabb létezik: a túlöltözés.
Fehér pirossal vagy zölddel:
Tökéletesek a mindennapi viselethez, azonban vigyázzunk, hogyan párosítjuk őket. Fehér felső jól mutat színes alsóval, azonban ez nem mindig igaz fordított esetben. Ha mégis fehér nadrágot választunk, ügyeljünk az anyagra és arra, hogy mennyire látszik át.

Mosási trükkök
Fehéret mindig csak fehérrel mossunk, a színeseket és mintás fehéreket pedig válogassuk külön! Használjunk kifejezetten fehér ruhák mosásához tervezett, - például Ariel mosóport. Amikor elkészültünk a mosással, teregessük ki a ruhákat a szabadba, hogy színük még ragyogóbb legyen!

A fehér szín törődést igényel!
A fehér ruhák nagyon könnyen piszkolódnak és a legapróbb pötty is elronthatja viseletünket. A sminkfoltok a leggyakoribbak, úgyhogy vigyázzunk a rúzsozással! Ha mégis összepiszkolnánk a ruhát, ne aggódjunk: kezeljük elő a foltot, majd mossuk ki a már megszokott módon.

Azok az apró részletek…
Ha tiszta és ragyogó, nincs is szebb egy fehér összeállításnál. Tény, hogy kényes, de összességében megéri. Mindössze arra ügyeljünk, hogy megfelelő kiegészítőket válasszunk hozzá, valamint, hogy megőrizzük fehér ruháink kitűnő állapotát az Ariel mosópor segítségével!