Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Újragondolt karácsonyfák - kreatív ötletek - 3. rész

ujragondolt-karacsonyfak-kreativ-otletek-3-resz
0
Adjunk egy kis pihenőt a fenyőfáknak idén karácsonykor, és válasszunk az alábbi kreatív, alternatív megoldások közül! Nem számít, milyen a stílusunk, biztos, hogy találunk a számunkra megfelelő ötletet.

Karácsonyfa farúdból, és szalagokból
Vágjunk egy 20 cm-es, 30 cm-es és egy 40 cm-es falécet. Hajtsunk félbe egy 2 méter hosszú szalagot, és kétoldalú ragasztó segítségével erősítsük rá keresztbe a fa botokat. Használjunk egy-egy csepp erős ragasztót, hogy biztosan a helyükön maradjanak. Szalagokkal lógassunk a botokra mézeskalácsot, vagy más díszt-csak figyeljünk rá, hogy egyformára dekoráljuk a két oldalt, különben aránytalanná válik a fánk.

Használjunk régi könyveket!

Irány a használt könyvesbolt! Szerezzünk be néhány régi darabot. Átlósan hajtsunk félbe minden lapot, így a könyv egy karácsonyfa látszatát kelti. Használhatunk papírvágó kést is, hogy kis fákat vágjunk ki a belőle.

Kartondobozból

Béleljünk ki kisebb kartondobozokat karácsonyi csomagoló papírral. Ragasztópisztoly segítségével ragasszuk őket egymáshoz úgy, hogy egy karácsonyfát formáljanak. Díszítsük fel a fát, és tegyünk mindegyik dobozkába egy-egy ajándékot!

0

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása