Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Főzni vagy nem főzni: egyszerű, 10 perc alatt étkezé recept, amit érdemes kipróbálni

Főzni vagy nem főzni: egyszerű, 10 perc alatt étkezé recept, amit érdemes kipróbálni

0
Senki nem szereti a konyhában kopogni szép időben. Itt van a gyors, egyszerű, finom és gyermekbarát recept, amely könnyen családbarát lehet.
Csak mert a konyha helyett inkább a szabadban szeretnénk élvezni a napsütést a családdal, még nem kell unalmas és egészségtelen ételeken tengődnünk. Ezek a tápláló gyerekreceptek seperc alatt elkészíthetők, így a gyerkőcök, - legyenek bármennyi idősek, - könnyedén segíthetnek a főzésben. Aztán, ha már az összes tányér tisztára lett nyalva, a kiváló zsíroldó hatással rendelkező JAR Original mosogatószer, megoldja a többit. 
Minden gyerkőc kenje meg egy teljes kiőrlésű pita tetejét paradicsomszósszal, majd kedve szerint rakja meg feltéttel: ez lehet mozarella sajjt, felszeletelt gomba, koktélparadicsom vagy kukorica és reszelt pamezán. A kísérletező kedvűek rakhatnak rá fekete olívabogyót, tonhalat vagy akár  gorgonzola-sajtot. A megpakolt pitát helyezzük forró grill alá egészen a sajt megolvadásáig és pirulásáig. Szépítsük tépett bazsalikom levelekkel és tálaljuk egy nagy adag saláta kíséretében!
0

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása