Gyors és könnyű vacsora


Otthon
3/10/2018
Ha a nap végére nem maradt már sok energiánk, mégis megéheztünk, akkor néhány egyszerű recepttel finom vacsorát varázsolhatunk az asztalra.

  • Tonhalsaláta olívabogyóval: 15 perc alatt nemcsak finom, de egészséges salátát készíthetünk. Keverjünk egy tál rukkolához egy doboz finom, fehér halkonzervet, valamint néhány szem olívabogyót és feta sajtot. Pirítós kenyérrel tálaljuk.
  • Tojáskrém: Készítsünk 3 kemény tojást, majd nyomjuk szét őket egy tálban villával. Reszeljünk hozzájuk egy negyed vöröshagymát, keverjünk a krémhez egy kevés mustárt és majonézt, majd sózzuk és borsozzuk a tojáskrémet.
  • Sajtos sültparadicsom grillkolbásszal: Tegyünk a sütőbe negyedre vágott paradicsomokat és kicsi grillkolbászokat. Sózzuk és szórjuk meg oregánóval a paradicsomot, majd reszeljünk a zöldségre füstölt sajtot.

Ossza meg velünk saját, könnyen és gyorsan elkészíthető vacsora-ötleteit! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!