Vegetáriánus ételek házhozszállítás


Otthon
3/10/2018
Általában még a legjobb éttermekben is gyér a kínálat vegetáriánus ételekből.

Van azonban néhány weboldal, ahol az étlapon mindig sokszínű a kínálat.

Ha vegetáriánus módon táplálkozunk, keressünk kimondottan vegetáriánus étkezésre szakosodott házhoz szállító céget, mert náluk biztosan szélesebb kínálatból tudunk választani.

Vegalife

Egy egyszerű regisztráció után, de csak Budapesten tudunk náluk minden héten új étlapról vegetáriánus ételeket rendelni. A gazdag kínálatban szerepel kétfajta leves, különböző nemzetközi finomságok, szendvicsek, saláták, desszertek, italok és ötféle vegán proteinpor. Ha fogyókúrázni szeretnénk, választhatunk alacsony szénhidráttartalmú, fehérjékben és rostokban gazdag ételeket is. Különlegességként található náluk olyan leves és főétel, amely azoknak jó, akik szeretnék megakadályozni szervezetük elsavasodását.

Vegafutár

Van egy másik internetes oldal, ahol nem csak Budapest összes kerületébe, hanem Biatorbágyra (ipari park), Budaörsre, Törökbálintra, Kaposvárra, Szentendrére, Dunakeszire és Székesfehérvárra is szállítanak vegetáriánus ételeket. Több évtizedes tapasztalatot szerzett szakácsaik vannak, akik éppúgy készítenek otthoni ízeket, mint a világ különböző tájairól származó recepteket. Az étlap meglehetősen gazdag kínálata mellett plusz szolgáltatásként hasznos tanácsokat és ötleteket is olvashatunk a weboldalon.

Vegafood

Itt is lehet Budapesten kívül Érdre, Budaörsre, Diósdra és Törökbálintra rendelni. A megszokott vegetáriánus ételek mellett lúgosító, anticandidás és makrobiotikus fogások közül is választhatunk. Náluk még az ételek körülbelüli kalóriaértékét is megtudhatjuk, sőt aszerint is szűrhetjük a fogásokat, hogy van-e bennük hozzáadott cukor, szója, mogyoró vagy bármilyen tejtermék. Étkezési utalványokat is elfogadnak.

Sattvafood

Aki még szigorúbb szabályok szerint étkezik, annak jó tudni, hogy - igaz, hogy csak Budapesten, és ott sem mindegyik kerületbe - szállít minden nap az az ételfutár, amelynél vegán és laktovegetáriánus ételeket is találunk. Minden nap 13 étel és 3 menü közül lehet válogathatni, sőt annak is tudnak segíteni, aki méregteleníteni szeretne. Különleges ajánlatuk: igény esetén speciális főzőtanfolyamot is tartanak.