A természet erejével


Otthon
9/03/2021
Négyből hárman minden bizonnyal úgy nyilatkoznának, hogy szeretnének sokkal több időt tölteni a szabadban. A mozgalmas hétköznapok és a véget nem érő teendők listája sajnos korlátozza a pihenésre szánt időt. A kiszakadás a szürke hétköznapokból, valamint az elmerülés a természetben az első lépések affelé, hogy egy nyugodt és pihentető őszi élményben lehessen részünk, ami feltölti és megújítja testünket-lelkünket.

Az alábbi ötletek segítenek stílusos környezetet teremteni magunk körül, gardróbunkat pedig felkészíthetjük az őszre, bármi legyen is az alkalom.

Akár a hegyekben túrázgatunk, akár a tengerpart friss levegőjét szívjuk magunkba, kísérje utunkat a természet ereje, kezdve a ruhásszekrényünkkel!

TÖLTŐDJÜNK FEL A NAP MELEGÉVEL!

A tengerparti séták alkalmával érezni, ahogyan a puha homok besüpped a talpunk alatt, a szellő pedig lágyan borzolja hajunkat; ezek az élmények azonnal nyugalommal árasztják el a lelkünket. A jól szellőző anyagok, - mint például egy vászon ing vagy laza szabású pamut póló - jó alapját képezhetik öltözékünknek. Ezt kiegészíthetjük egy meleg pulóverrel és fejfedővel, amely nemcsak környezetbe illő eleganciát, de védelmet is nyújt a napsugárzás és a szél ellen.

ÉLVEZZÜK A TERMÉSZETJÁRÁST!

Nem kell feltétlenül tengerpart ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki az őszből! Egy pihentető séta a természetben vagy akár egy parkban, feltölthet bennünket energiával és közelebb érezhetjük magunkat a természethez. Kényelmünk érdekében viseljünk rugalmas anyagú farmernadrágot, ami minden mozdulatunkat megkönnyíti a túrák során.

SPORTOLJUNK A SZABADBAN!

Ha már unjuk a megszokott edzőtermi környezetet, végezzük a gyakorlatokat szabad ég alatt! A természet szépsége nemcsak motivál, de fel is frissít bennünket. Akár a parkban jógázunk, akár a lakótelepen kocogunk egyet, gondoskodjunk kényelmünkről a megfelelő lábbeli kiválasztásával, legyen szó sport- vagy vászoncipőről.

RAGADJUK MEG A PILLANATOT ÉS BURKOLJUK MAGUNKAT A LENOR NYÚJTOTTA BOLDOGSÁGBA!

A TERMÉSZET IHLETTE

Győződjünk meg arról, hogy minden amit teszünk, a természet szépségének jegyében telik. A természet ihlette Lenor termékekkel biztosak lehetünk abban, hogy mindig közel érezzük magunkat a természethez, hiszen aromáit a természet esszenciái képzik. A gondosan megválogatott összetevőknek köszönhetően a ruhák hosszantartó frissességet árasztanak magukból. A Deep Sea Minerals mélytengeri ásványokat idéző illata kisimít és ellazít. Az élénkítő hatású Silk Tree Blossom selyemakác illata felpezsdíti a hangulatunkat. A Shea Butter kényeztető shea vaj illata pedig megnyugtatja lelkünket. A természet ihlette Lenor termékcsalád tagjaival és ruhásszekrényünk frissességével  mindig az idilli természet közelségében érezhetjük magunkat.