Az illatok erejével nap, mint nap


Otthon
23/02/2021
Hunyja be szemeit és vegyen mély lélegzetet: a Lenor illataival most felélénkülhet, ellazulhat, vagy akár nosztalgikus hangulatba kerülhet!

“Törődjünk magunkkal” – hangzik el gyakorta a hétköznapokban. Mindenki rohanó életmódot folytat, és többnyire igyekszik valahová. Egy kis kikapcsolódás és néhány kényeztető pillanat elengedhetetlen az egészséges test és lélek számára. Az illatokat már évszázadok óta hívják segítségül a pihentető, ellazító és pezsdítő élmények felidézéséhez; az alábbi tippek segítségével pedig ön is otthonába csempészheti az illatok bámulatos erejét!

Első javaslat: frissüljön fel reggelente!

Narancs, citrom, gyömbér és rozmaring: üdv a fürdőszobában! A samponok, tusfürdők vagy testápolók élénkítő hatású illatai ébresztőórát állítanak a még szendergő szervezetnek. Az  extra frissesség érdekében némely szépségápolási termék összetevői között a mentol is szerepel. Az apró reggeli illatélmények segítenek bennünket abban, hogy bátran szembe nézzünk a nap kihívásaival!

Második javaslat: illatokkal a pihentető alvásért

Most, hogy minden értekezlet véget ért, a gyerekek már ágyban vannak és a mosott ruhák is a helyükre kerültek, nem vágyunk másra, mint hogy végre álomra hajthassuk a fejünket. Friss és illatos ágyneműk révén változtassa ön is az ágyát reggel és este a megnyugvás és pihenés csábító szigetévé! Ehhez segítségül hívhatja a Lenort, amely most új, parfümszakértők által kifejlesztett illatokkal büszkélkedő "Moods" termékcsaládjával bármely hangulatot képes megidézni a hálószobában. Az alábbi illatok közül választhat:

  • Dewy Blossom / Fresh: Az érintetlen természet csábító illata, a szépség és kiegyensúlyozottság élménye.
  • Sunny Florets / Happy: Az aranyló napraforgók illatával, a melengető napsugarak erejével az elégedettség és boldogság élményét idézi fel bennünk.
  • Exotic Bloom / Fun: Az egzotikus édenkertek csábító illatával a szabadság és a határtalan lehetőségek érzését kelti.

Harmadik javaslat: szívmelengető emlékek

Hunyja be szemeit és próbálja meg felidézni édesanyja parfümének illatát! Vagy a karácsonyét, amikor a frissen sült sütemények és a fahéj illata lengi körbe a szobákat. Számos esemény, melyet gyermekkorunkból visszaidézünk, párosul valamilyen illattal. Keltse életre az emlékeket! Találja meg azt a parfümöt, illatgyertyát vagy aromaolajat, amely személyes emlékeit segít életre kelteni. Merüljön el a múlt rejtelmeiben és idézze fel újra meg újra a feledhetetlen pillanatokat!

Lenor Luis