A Dream Team Ariel és a Lenor különleges hatóanyagokat használ


Otthon
19/04/2022

Fedezzük fel a mosókonyha álomcsapatát!

Valóban elfoghat minket a tanácstalanság, amikor a mosószerek előtt állva a boltban azon tipródunk, vajon mosóport, folyékony mosószert, mosógélt vagy tán mosókapszulátak vegyünk-e? Vagy vajon mi a különbség a bio meg a nem bio mosószer között? Vagy vajon melyik illatot válasszuk? És persze, vajon melyik mosószer a legeslegjobb a számunkra?

Annak érdekében, hogy megkönnyítse nekünk az életünket, az Ariel és a Lenor összefogott, és létrehozta a mosókonyha álomcsapatait. Mosáskor a legjobb illatú mosószerek, öblítők és illatfokozók egymásra hangolt nyerő együttesei teszik a különbséget. Kiváló tisztaságot és harmonikusan friss illatú ruhákat biztosítanak.

Ezek együttesek bemutató összeállításából megtudhatjuk, hogyan mossuk jó illatúvá szennyesünket. Lelje meg mindenki a szemelyes álomcsapatát, mely azt hozza, ami a számára fontos.

A legjobb ..., hogy frissnek, illatosnak érezzük magunkat

Meg szeretné tudni annak a titkát, mit kell tegyen, hogy kellemes illatú ruhái legyenek? Ha a ruhák kellemetlen szagától nem tudunk megszabadulni, annak az az egyik fő oka, hogy nem mostuk ki teljesen a szennyeződéseket. A ruhákon lévő szennyeződések akár 70%-a szemmel nem látható. Amennyiben nem sikerül eltávolítanunk ezeket az elemeket már az első mosás során, bennemaradnak a szövetben, s annál inkább vonzzák majd a koszt. Pfuj!

Az Ultimate Clean Dream Team páratlan tisztaságot biztosít az Ariel All-in-one Pods mosókapszuláknak köszönhetően, a Lenor Unstoppables In-wash Scent Booster Ariel mosás közbeni illatfokozók frissessége pedig hozzájárul, hogy a ruhák hosszabb ideig megőrizzék jó illatukat. Nem minden mosószer egyforma, de a legjobb illatú mosószerek segíthetnek abban, hogy ruháink frissebb, tisztább érzetet keltsenek. Az Ariel-re összhangolt, új illatfokozókkal olyan frissességet kaphatunk, mintha a szabadban szárítottuk volna a ruháinkat. S ez akár 12 héten át is érezhető.

A legjobb... a testszagra

Nem jellemző, hogy edzéskor a legjobb illatunkat hozzuk, de még annál is rosszabb, ha korábban már befülledt edzőruhában kezdünk hozzá az edzésnek, mivel az izzadtság egyből kiváltja a kellemetlen szagot. Egy póló mosás után tökéletesen tiszta illatú lehet, mégis amint újra felvesszük, egy óra után már visszaérezni rajta a fülledtséget. Van azonban megoldás: az Odour Defence Dream Team, azaz a szagok elleni álomcsapat. Kialakulóban levő testszagok ellen ez a csapat a leghatásosabb. Keményen megdolgozik azért, hogy minden alkalommal friss illatú ruhákban mozoghassunk.

Az Ariel Active Pods mosókapszulák Odour Defence technológiája kifejezetten az izzadtság okozta szagok és szennyedőzések eltávolítására szolgál, vagyis szuper koncentrált tisztító hatású. A plusz hatás érdekében párosítsuk az Unstoppables Active termékekkel, melyek mozgásérzékelős szagpajzs technológiája eltávolítja szagokat a ruhákból, és segít megakadályozni, hogy az izzadtságszagok a ruhákba beleivódjanak - még a legkeményebb edzésekkor is.

Kipróbálta már álomcsapataink valamelyikét? Kérjük, ossza meg velünk véleményét a hozzászólásokban.