Hogyan őrizheti meg ruháinak friss illatát egész napon át?


Otthon
5/04/2024

Hogyan lesznek ruháink egész nap jó illatúak?

Mekkora élmény, amikor egy nyári szellő a frissen mosott ruhákat táncoltatja a szárítókötelen, s árad belőlük a kedvenc illatunk. De képzeljünk csak el egy olyan világot, ahol ez a friss, tiszta illat könnyedén hetekig is eltartható. Esténként ágyba bújunk vele, nappal pedig elkísér minket a konditerembe, és ott van velünk, amikor barátainkkal találkozunk.

Nos, a Lenornak köszönhetően mostantól ezt a buja illatot tartósan élvezhetjük. Ruháink hosszabb ideig megörzik frissességüket és boldogító tisztaságukat. Ha meg szeretné tanulni, hogyan tehetjük ruháinkat csodálatos illatúvá, olvasson tovább, hogy megismerkedhessen a legújabb zseniális termékünkkel és néhány jó tanáccsal, hogy ruhái mindig friss illatúak legyenek.

Hogyan őrizzük meg ruháink friss illatát?

Bármilyen alaposan ki is mossuk a ruháinkat, a szövetek mégis hajlamosak magukba szívni áporodott, kellemetlen szagokat, melyek a ruha viselésekor hamarosan újra felszínre törhetnek. Ahhoz, hogy ruháink hosszabb ideig friss illatúak maradjanak, ne keressünk tovább a Lenor Unstoppables In-Scent Boosters illatfokozóknál. Az új gyöngyöket most az Ariel friss illatával illatosítottuk, így kedvenc mosószere illatának akár 12 hétig is örvendhet a mosást követően. Az Ariel szakértő parfümkészítői által összeállított illatot hagyományos fehér virágos és friss zöld aromás jegyek jellemzik.

Az illatgyöngyöket úgy tervezték, hogy megakadályozzák a dohos szagok kialakulását azzal, hogy magasabb szintre emelik a mosásban elérhető frissességet. Olyan ajándékot képeznek, mely folyamatosan megajándékoz minket kedvenc illatunkkal. Akár teleizzadt edzőruhák, nedves törölközők, vagy füst szagú gyapjúneműk – egyedülálló technológiájának köszönhetően a gyöngyök még jóval a ruhák megszáradása után is verhetetlen frissességet biztosítanak nekik, beleértve tároláskor a ruhásszekrényben, vagy utazáskor a bőröndben, de még az ágyneműt is tip-top állapotban tartják közvetlen, páratlan frissességgel.

Az illat intenzitását a felhasznált gyöngyök mennyiségével egyénileg szabályozhatjuk. A mosás megkezdése előtt szorjunk a gyöngyökből többet-kevesebbet a dobba. A gyöngyök a mosás folyamán feloldódnak, parfümjük pedig behatol a ruhák szövetébe. A tökéletesen kiegyensúlyozott élmény érdekében párosítsuk a gyöngyöket nagy teljesítményű Ariel mosószerrel, melynek poros, folyékony vagy kapszulás változatai egyarányt kiváló tisztítást biztosítanak.

Mit tehetünk ruháink jó illatáért?

Bár a mosószer és az öblítő egymáshoz való összehangolása nagyon fontos, maga a mosógép tisztasága is nagy szerepet játszik a ruhák végleges illatára tekintve. Ezért havonta legalább egyszer futtassunk le egy üres mosást magasabb hőmérsékleten, ami a dobban levő esetleges baktériumokat megöli. Ezen felül ne töltsük túl a dobot, hiszen a túlzsúfolt mosógép nem mossa tisztára a ruhákat, mivel olykor nincs elegendő hely a mosóvízben való mozgatásukra.

A tartósan friss illatuk érdekében a lehető leghamarabban vegyük ki a ruhákat mosás után a gépből, és szárítsuk meg őket. Mindannyian lehettünk már olyan helyzetben, hogy milliónyi dolgot próbálunk egyszerre elvégezni, miközben a mosógépben felejtett nedves ruhák tápláják a penészgombakat. A ruhák befüllednek, és nagy eséllyel a következő mosnivalónak sem lesz a legfrissebb illata. Használjuk ki a nyári kánikulát, és szárítsuk a ruhákat a szabadban. A nap UV-sugarai hatékonyan elpusztítják a szagokat okozó baktériumokat. A dohos szagok kialakulásának megelőzése érdekében mindig győződjünk meg róla, hogy ruháink alaposan megszáradtak, mielőtt bekerülnének a szekrénybe, komodba, ahol többé ugye már nem szellőzhetnek.

Tiszta és zöld

A legjóbb illatú mosás egyben környezetkímélő is. Az új Lenor Unstoppables In-wash Scent Boosters illatfokozó gyöngyök csomagolása mostantól 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül, kivéve a kupakot és a hüvelyt. A perforált hüvely eltávolítása után a palack teljes mértékben újrahasznosítható. Azzal, hogy 100%-ban újrahasznosított műanyagok kerülnek felhasználálásra a csomagolások gyártásában, az a célunk, hogy a műanyagot a rendszeren belül, azaz a környezeten kívül tartsuk. A Lenor Unstoppables biológiailag lebomló összetevőkből készül, így biztonságos a környezetre, ráadásul 100%-ban megújuló energia felhasználásával, hulladékmentesen. A Lenor Unstoppables minden bizonnyal a mosókonyha alulértékelt hőse...