Hogyan szabaduljunk meg gyorsan a lakásban megülő cigarettafüst szagától?


Otthon
3/10/2018
A kellemetlen szagok megszüntetése olykor nehéz feladatnak bizonyul, melyek közül az egyik legnagyobb kihívást a dohányfüst jelenti. A cigarettafüst nyitott terekben is jelenthet problémát, hiszen a nappalinkat, bútorainkat, vagy a függönyöket átjárva szinte megszüntethetetlen. Az új Ambi Pur Anti-Tobacco dohányfüst elleni termékek segítségével a cigarettafüst szagának megszüntetése nem jelenthet többé problémát!

A cigarettafüst szagának megszüntetése sok ember számára mindennapos kihívást jelent. Egy füstmentes otthon megteremtése számos előnnyel jár, hiszen jó benyomást kelt, bátran fogadhatunk vendégeket és a bútorokat sem üli meg a füstszag. Próbálja ki az új 3volution anti-tobacco dohányfüst elleni elektromos illatpárologtató készüléket, amely segítségével harcba szállhat a kellemetlen szagokkal, majd gyorsan és egyszerűen szűntetheti meg azokat. A 3volution illatpárologtató készülék csodálatos módon, akár 90 napon át nyújt frissességet a helyiségeknek, anélkül, hogy akár kisujját is meg kellene mozdítania!

A levegő gyors felfrissítésének kérdése azonban a dohányosokat és nem dohányzókat egyaránt foglalkoztatja. Legyen szó a főbérlő váratlan látogatásáról, vagy egy hirtelen ötlettől vezérelt parti szervezéséről, senki sem szeretné, ha a cigarettaszag beárnyékolná a tiszta otthon elérése érdekében tett erőfeszítéseinket. A problémára az Ambi Pur anti-tobacco dohányfüst elleni termékcsalád kínál hatékony megoldást, például az új aeroszolos légfrissítő pillanatokon belül megszünteti és finom, friss illatokra váltja a kellemetlen szagokat. Az anti-tobacco termékekben alkalmazott OdorClear technológia hatékony megoldást kínál, hiszen nem csupán elfedi a szagokat, de egyenesen csapdába ejti és megszünteti azokat, többek között a cigarettafüstöt.  

Egy illatos otthon azonban gyakran nem oldja meg az összes problémát, hiszen a gépjármű a másik “helyszín”, ahonnan a dohányosok szintén szeretnék elűzni a makacs füstszagot. Légfrissítőt permetezni az autó belső terébe egy meglehetősen kellemetlen és nem túl praktikus megoldás, azonban a letekert ablakok sem bizonyulnak kellően hatékonynak. Próbáljunk ki ezek helyett egy sokkal hatékonyabb módszert az autó dohányfüst-mentesítésére: használjunk Ambi Pur anti-tobacco dohányfüst-elleni autóillatosítót, amely folyamatosan veszi fel a küzdelmet a kellemetlen szagok ellen, akár az esőben sétáltatott kutyus szőréből, akár dohányzásból származnak azok. 

Legközelebb tehát amikor a dohányfüst szagának  kiküszöbölésével küzdünk, hívjuk segítségül az új Ambi Pur anti-tobacco dohányfüst-elleni termékcsalád tagjait!