Lakás - szagtalanítás


Otthon
3/10/2018
A kellemetlen szagok kialakulása elkerülhetetlen, azonban ez nem jelnti azt, hogy otthonunkat is megosztjuk velük. Ismerje meg a leggyakoribb szaggforrásokat és azt, hogyan szabadulhat meg tőlük.

Konyha

Mindannyian szeretjük a frissen készült ételek illatát, azonban az étkezések után „megülő” szagok nem feltétlenül kellemesek, különösen a grillezést vagy olajban sütést követően.

Főzés közben mindig kapcsolja be a szagelszívót, amit alacsony fokozaton egy ideig még az étel elkészültét követően is működtethet. Amennyiben a szagok nem szellőznek ki teljesen, használjon Ambi Pur Air Effects légfrissítőt, amely gondoskodik arról, hogy a kellemetlen szagok maradéktalanul távozzanak.

Háziállatok

Aki tart házikedvencet az tudja, milyen intenzív szagokat képesek produkálni még figyelmes gazdik mellett is. Vendégei hamar kiszúrják ezeket a szagokat és még ha nem is tesznek megjegyzést, bizonyára kényelmetlenül érzik magukat ettől. Az  Ambi Pur Air Effect légfrissítők gyors és hatékony megoldást kínálnak a háziállatok által okozott erős szagok kiküszöbölésében.

Dohányzás

A dohányfüst szaga szinte mindent átitat. Átjárja a textíliákat, és még a fából készült bútorokon is sokáig érezhető. Hatékonynak bizonyulhat, ha a dohányfüsttel átitatott helyiségben egy bögre ecetet elől  hagy éjszakára. Másnapra a dohányfüst szaga már csak megfakult emlék lesz..

Fürdőszoba

A makacs fürdőszobai szagokat általában az eldugult lefolyókkal hozzuk összefüggésbe. Kitisztításukhoz számos termék áll rendelkezésre, ha ezek nem segítenek, hívjunk szakembert a dugulás elhárításához.

Ha megtanítjuk a gyerekeket arra, hogyan fújjanak a levegőbe az Ambi Pur Air Effects légfrissítővel, biztosak lehetünk abban, hogy a mellékhelyiség is mindig készen áll a következő használó számára.