Nyerjen Oral-B és Braun termékeket


Otthon
19/02/2021

Nyerje meg az Oral B, Ariel és Lenor termékekből álló sulikezdő csomagjaink vagy főnyereményeink egyikét!

Elkezdődött az iskola, több a koszos ruha és a gyerkőcöket is nehéz rávenni a megfelelő fogmosásra? Aggodalomra semmi ok! A júliustól októberig nagy értékű termékcsomagokat sorsolunk ki a résztvevők között a „Vidám nyári hetek” nyereményjáték keretein belül. Ezek a csomagok olyan márkák termékeit tartalmazzák, mint például a Braun, Head & Shoulders, Oral-B, Lenor, Ambi Pur és még sok más. Egy szóval mindent, ami megkönnyíti és élvezetesebbé teheti a mindennapokat.

Vidám nyári hetek: 3 tematikus nyereményjáték

Júliusi nyerményjátékunk a háztartás jegyében zajlott, a második fordulóban pedig szépségápolási termékeket nyerhettek a résztvevők. A ’Vidám nyári hetek’ utolsó fordulójában sulikezdési termékcsomaggal ajándékozzunk meg a legkreatívabb válaszadókat, mely Oral B, Ariel és Lenor termékeket tartalmaz. Hogyan jelentkezhet a játékra? Mi sem egyszerűbb: csak kattintson a „Nyerni szeretnék!” gombra, regisztráljon vagy lépjen be a már meglévő azonosítójával, és válaszoljon néhány egyszerű kérdésre. A nyeremények kisorsolása november 15-e után zajlik.

Maradjon velünk és ne felejtsen el visszalátogatni oldalunkra, hiszen mindig további érdekességekkel várjuk!

Sulikezdési hetek: a nyereménycsomag tartalma


Nyerni szeretnék!

Játsszon a főnyereményért!

Ez még nem minden: vegyen részt bármely ’Vidám nyári hetek’ nyereményjátékunkban, hogy esélyes legyen értékes főnyereményeink egyikére. Jelentkezzen most és nyerje meg az alábbi főnyereményeink egyikét:
A nyertesek november 15-e után kerülnek kiválasztásra.

Olvasóink és mi magunk is kíváncsiak vagyunk a termékeinkkel kapcsolatos tapasztalatokra, a nyerteseket arra kérjük, hogy osszák meg velünk véleményüket a honlapunkon.

Az Általános Szerződési Feltételek megtekintéséhez kattintson ide