Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Vidám nyári hetek: csatlakozzon és nyerjen minden hónapban!

Vidám nyári hetek: csatlakozzon és nyerjen minden hónapban!

0
Nyerje meg az Ariel, Lenor és már egyéb márkák termékeit tartalmazó 30 háztartási csomag egyikét! Hamarosan érkezik: szépség- és sulikezdési hetek!
Kitört a nyári vakáció, a gyerekek otthon, rengeteg a mosatlan edény, így már nem is marad idő a szépségápolásra? Aggodalomra semmi ok! Mostantól, a júliustól szeptemberig terjedő időszakban nagyméretű termékcsomagokat nyerhet minden hónapban a „Vidám nyári hetek” nyereményjáték keretein belül. Ezek a csomagok olyan márkák termékeit tartalmazzák, mint például az Ariel, Pantene Pro-V, Oral-B, Lenor, Ambi Pur és még sok más. Egy szóval mindent, ami megkönnyíti és élvezetesebbé teheti a mindennapokat.

Vidám nyári hetek: 3 hónap, 3 nyereményjáték

A júliusi „Vidám nyári hetek” program a háztartás jegyében zajlik. A megnyerhető termékcsomag Ariel, Lenor, AmbiPur és Jar háztartási termékeket tartalmaz. Hogyan jelentkezhet a játékra? Mi sem egyszerűbb: csak kattintson a „Nyerni szeretnék!” gombra, regisztráljon vagy lépjen be a már meglévő azonosítójával, és válaszoljon néhány egyszerű kérdésre. A nyertesek kiválasztása július 31-e után történik.

Augusztusban és szeptemberben a háztartás témáját a szépségápolás és a sulikezdés váltja fel. Maradjon velünk és ne felejtsen el visszalátogatni oldalunkra, ahol kiderül, milyen további érdekességekkel várjuk legközelebb!

Nyerni szeretnék!

A főnyeremények megnyeréséhez vegyen részt mindhárom játékban!

A havonta megnyerhető nyeremények mellett ugyanis a résztvevőknek arra is lehetőségük nyílik, hogy megnyerjék a játék főnyereményeit. A nyerteseket szeptember végén választjuk ki azok közül a résztvevők közül, akik mindhárom havi játékunkra jelentkeztek. A főnyeremények Oral-B és Braun termékeket tartalmaznak. Ne feledje tehát: ha minden hónapban velünk tart (júliusban, augusztusban és szeptemberben), akkor esélyes lesz a főnyeremények megnyerésére. Ne habozzon!

Háztartási hetek nyereményjáték: a megnyerhető termékcsomag tartalma:Mivel olvasóink és mi magunk is kíváncsiak vagyunk a termékeinkkel kapcsolatos tapasztalatokra, a nyerteseket arra kérjük, hogy osszák meg velünk véleményüket.

Az Általános Szerződési Feltételek megtekintéséhez kattintson ide.
0

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása