<span style="color:rgb(1,14,69);">Ragyogóan tiszta és baktériummentes edények, egyenesen a mosogatógépből</span>


Otthon
26/06/2020
Ma már sokak által elismert tény, hogy a gépi mosogatás sokkal higiénikusabb, mintha kézzel mosogatnánk. A nedves szivaccsal való törölgetéssel nem tudjuk ugyanazt a hatást elérni, mint egy intenzív gépi program lefuttatásával, ami sokkal hosszabb ideig és magasabb hőmérsékleten tisztítja meg az edényeket. Nem beszélve arról, hogy a konyhában rengeteg baktérium található, melyek a nedves mosogatószivacsokon, törlőkendőkön könnyen elszaporodhatnak. Az Electrolux mosogatógépek azonban már nem csak a makacs szennyeződésekkel, hanem a baktériumokkal is felveszik a versenyt!

Bizonyos Electrolux mosogatógépekben található egy ún. ExtraHigiénia funkció, melynek lényege, hogy az öblítés utolsó szakaszában 10 percre megemeli a víz hőmérsékletét, és 65-70°C között tartja. Ezzel garantálja, hogy a baktériumok 99,99%-a elpusztuljon, mire kiszedi az edényeket a gépből. A mosogatógép minden szeglete és az összes edény csillogóan tiszta és baktériummentes lesz.

Ne feledje, hogy a mosogatógép teljesítményén felül a mosogatótabletta is nagyban hozzájárul a mosogatás minőségéhez. A Jar legkiválóbb terméke, a Jar Platinum Plus kettős hatású technológiája révén nem csupán a legmakacsabb szennyeződések eltávolítására képes, de segít eltüntetni az edények felületén idővel képződő, és azokat megfakító lerakódásokat is. A végeredmény: tiszta serpenyők és edények, mintha csak újak lennének!

Akik most vásárolnak Electrolux mosogatógépet, azoknak ajándékkal köszönjük meg a választást! A 2020. június 1. és augusztus 31. között a megvásárolt Electrolux mosogatógépekhez fél évre elegendő (200 db) Jar Platinum Plus mosogatógép kapszulát adunk ajándékba.*

*A tájékoztatás nem teljeskörű, ajánlatnak nem minősül. Az akcióról további információ itt található: https://www.electrolux.hu/lokalis/promociok/electrolux-mosogatogep-jar-promo/