Tudomány a mosogatás evolúciója mögött


Otthon
9/03/2021
Az otthon lelke

A konyha a család közösségi életének, a finom ételek fogyasztásának és a kellemes perceknek egyik jelentős helyszíne. Egy helyiség, ahol nem szerencsés, ha eluralkodik a káosz. Számos dologgal akadályozhatjuk meg a kellemetlenséget, amelyek megzavarhatják konyhánkban a harmóniát.

Letapadt ételmaradékok

Számos étel elkészítése rengeteg kosszal jár, különösen sütés-főzés közben. Az ételek maradványai ott maradnak a tányérokon, edényeken és jénai tálakon, hiszen a főzés közben elpárolgott víz után makacs és nehezen eltávolítható letapadások keletkezhetnek rajtuk.

Tévhitek a mosogatással kapcsolatban

Logikus feltételezés, hogy mosogatás során a többlet víz felhasználása segíthet a letapadt ételek eltávolításában. Mitöbb, az emberek 60%-a úgy véli, hogy az edényeket először le kell öblíteni ahhoz, hogy aztán tisztán vehessük ki azokat a mosogatógépből. Továbbra is számos, széles körben ismert tévhit kering a mosogatással kapcsolatban:

Az edényeket először le kell öblíteni? az emberek csupán 3%-a nyilatkozott úgy, hogy ők soha nem végeznek előöblítést.

A letapadt szennyeződéseket először vízzel el kell távolítani Különösen a lasagne maradékot, valamint a tepsikbe a sütés során beszáradt ételeket, s ettől a legtöbben ódzkodnak.

Az edények és serpenyők 40%-át a tálaknak pedig 21%-át az emberek kézzel mosogatják.

Minden mosogatószer egyformán hatékony?

Ezek vajon tévhitek, tények, vagy tudományos megállapítások? Vajon valóban el lehet tüntetni egyetlen kapszula és a mosogatógép használatával a makacs szennyeződéseket, már az első alkalommal? A JAR Platinum mosogatógép kapszulával mindez most lehetséges!

A tisztítás tudománya

Éveken át tartó kutatás és fejlesztés eredményeképp a JAR részletes és átfogó ismereteket szerzett az odakozmált ételek eltávolításával kapcsolatban. Az eredmény: kimagasló tisztítóhatás már az első alkalommal, minden egyes mosogatásnál. Nincs többé szükség arra, hogy előöblítést végezzünk az edényeken!

Rásegít a víz hatékonyságára

A víz elengedhetetenül szükséges a letapadt ételmaradványok eltávolításához, hiszen hidratáció révén segít fellazítani azokat. A makacs szennyeződéseknél a részecskék besűrűsödnek, így a víz nehezen tud áthatolni rajtuk. Az új JAR Platinum rásegít a víz munkájára, és öblítés helyett segít a letapadt maradványok fellazításában. A JAR Platinum Optimalizálja a vizes közeget és azonnali duzzasztó hatást ér el. Fellazítja a letapadt szennyeződéseket és behatol azok belsejébe. A JAR különleges és szabadalmaztatott hatóanyagai már az első mosogatás alkalmával segítenek tökéletesen tisztára mosni az edényeket, méghozzá előöblítés nélkül!

Az új JAR Platinum szereti a lehetetlennek tűnő kihívásokat, így Ön időt takaríthat meg, kihagyhatja a folyóvíz alatti öblítést, helyette időt tölthet a családjával.


Kihagyható előöblítés

A megfelelő mosogatószer használatával mindent egyenesen a mosogatógépbe pakolhat anélkül, hogy az előöblítés miatt aggódnia kellene. Többé nem kell elhinnie ezeket a a tévhiteket; ez a mosogatás evolúciója!


Az új JAR Platinum kimagaslóan távolítja el a makacs szennyeződéseket már az első alkalommal, anélkül, hogy szükség lenne az előöblítésre:

  • Az új JAR Platinum fokozza a víz hatékonyságát azáltal, hogy optimális hidratáló körülményeket teremt a beszáradt ételmaradék számára.
  • A JAR Platinum különleges és szabadalmaztatott aktív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek már az első alkalommal elbánnak a makacs szennyeződésekkel.
  • A JAR Platinum olyan hatékony, hogy még a mosogatógép szűrőjéből is eltávolítja a zsíros lerakódásokat.
  • A JAR Platinum ragyogóan tisztítja a letapadt ételeket már az első alkalommal.

1 A kutatást a JAR megbízásából a Vision Critical végezte 2014 szeptemberében, 1200 tesztalany bevonásával az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Lengyelországban és Törökországban.
2 Az európai fogyasztók mosogatási szokásai, Bonni Egyetem felmérése, 2015 szeptember.