Vajon készen áll a ruhásszekrénye az őszi átmeneti időszakra?


Otthon
5/10/2018
Töltse ki a tesztet és megtudhatja, hogy szekrénye készen áll-e a kiszámíthatatlan időjárás változásokra és az őszi időszakra!

1. Melyik a legkönnyebben elérhető ruhadarab a szekrényében?
a. Csak egy nagy halom ruha van benne. (1 pont)
b. A rövid ujjúakat és az ingeket mindig az első sorban tartom. (2 pont)
c. A legjobb, ha mindig minden kéznél van. (4 pont)
d. A legkönnyebben elérhető ruhám az, amelyiket tegnap este a kanapén hagytam. (3 pont)

2. Mi alapján választja ki, hogy melyik ruhát akassza fel, és melyik legyen összehajtva?
a. Tudom, hogy melyek azok az anyagok, amelyeket jobb fellógatni, és erre mindig szánok is időt. (4 pont)
b. Attól függ, hogy hol találok több helyet: a polcokon, vagy az akasztóknál. (3 pont)
c. Csak a kabátokat és a ruhákat akasztom vállfára. (2 pont)
d. A vállfa teljesen felesleges. Az összes ruhámat a polcokra dobálom be. (1 pont)

3. Milyen gyakran rendezi át a szekrényét?
a. Évente kétszer. (3 pont)
b. Minden évszakban. (4 pont)
c. Évente egyszer. (2 pont)
d. Amikor már kritikus állapotok uralkodnak benne. (1 pont)

4. Milyen gyakran szortírozza ki azokat a darabokat, amelyeket egy ideje már nem viselt?
a. Egyszer-kétszer évente. (3 pont)
b. Vasárnap délután, ha nincs jobb dolgom. (2 pont)
c. Nem tudok megválni a ruháimtól. (1 pont)
d. Az első olyan alkalommal, amikor nehezen találok meg valamit. (4 pont)

5. Ha kinyitja a szekrényajtót, mi az első gondolat, ami az eszébe jut?
a. Jézusom, micsoda káosz! (1 pont)
b. Muszáj helyet csinálnom a téli ruháknak, hogy visszapakolhassam őket a szekrénybe. (3 pont)
c. Nincs mit felvennem. (2 pont)
d. Tökéletes! (4 pont)

6. Melyik leírás jellemző önre a leginkább?
a. Reggelente, még félálomban gyorsan felkapom az első ruhadarabot, ami a kezem ügyébe kerül. (1 pont)
b. Mindig kikészítem a másnapi szettemet. (3 pont)
c. Kitalálom, hogy mit fogok másnap felvenni, majd reménykedem, hogy szerencsém lesz és megtalálom őket. (2 pont)
d. Fél órával korábban felkelek és legalább három különböző szettet felpróbálok, hogy megtaláljam a tökéleteset. (4 pont)

1-6 pont:
Mindig találni fog valamit, amit felvehet, hiszen minden kéznél van a szekrényében, viszont van itt egy hangsúlyos „DE” is. Az átmeneti nem egyenlő a káosszal: az átmenetiségben mindig fontos a következesség. Gondoljon csak bele, amint felkel egy esős napon és eszébe jut, hogy jó ideje nem mosott kardigánokat és pulóvereket, hiszen kint jó idő volt, ezért inkább a pólókat hordta. Szóval a teendő a következő: hozzon létre több ruhakupacot, és rendszerezze a különböző ruhadarabokat (pulóver, kardigán, póló, ing)! Az átláthatóság nagyon fontos: Hiszem, ha látom. Nem létezik olyan időjárás, amihez képtelenség megfelelően felöltözni, főleg, ha a rétegezés művészetét gyakorolja az ember. Mindössze néhány új ruha is elég és máris olyan összeállításokat kreálhat, amellyel merőben megújítja külsejét. Egyszerűen csak tartsa rendben, frissen és tisztán a szekrényét az Ariel mosópor segítségével!

7-12 pont:
Néhány kötelező lépést már meg kellett tennie ahhoz, hogy a szekrénye átmeneti legyen, úgyhogy csak így tovább! Íme, néhány hasznos tanács a továbbiakhoz. Rétegek: Akár egy ujjatlan blúz is lehet megfelelő választás egy borongós napon. Egészítse ki a kedvenc kardigánjával, és egyből naprakésznek fog tűnni. Az átmeneti szekrény fenntartása nem arról szól, hogy a hideg idő beköszöntével a nyári ruhákat azonnal elpakoljuk. Találjon ki új összeállításokat, amelyekben a régi ruhákat újjá varázsolja! Fogjon hozzá most az Ariel Color & Style mosópor segítségével, amely megőrzi az élénk színeket és frissen tartja kedvenc ruháit egész nap, minden évszakban. Szerezzen be egy divatos esernyőt és egy vékony, színes bőrkesztyűt! Teljesen fel fogja dobni a szettjét!

13-18 pont:
Tudatosan fordít energiát arra, hogy a tökéletes átmeneti szekrényt tudhassa magának. Vannak bevált trükkjei, melyeket évek óta bevet. Szóval csak néhány kiegészítő javaslat, melyek talán új ötletet adnak. Érdemes ragaszkodni a blézerekhez. Ezek a ruhadarabok tökéletesek belső és külső viselethez egyaránt, és cseppet sem keltik azt a hatást, mintha az ember véletlenül felejtette volna magán. Ha még nincs ballon- vagy esőkabátja, akkor itt az ideje beszerezni egyet. Elérhető áron kapható, elegáns, mégis vízálló és rendkívül sokoldalú. Tartsa kéznél a sötétebb darabokat is, és dobja fel őket kiegészítőkkel, melyek teljesen új hatást kölcsönöz nekik. Jó választás akár melegebb, naposabb időben is. A színes táskák, és élénk sálak teszik az időtől függetlenné az összeállítását, illetve garantáltan feldobják bármelyik ruháját. Óvja meg színes ruháit megfelelően az Ariel mosóporral!

19-24:
A szekrénye az átmeneti ruhásszekrények mintapéldája lehetne. Jól ismeri az alapokat, ezért csak némi inspirációra lehet szüksége ahhoz, hogy felturbózza a jól bevált trükköket.
Mindig legyen kéznél egy vízhatlan cipőápoló spray, így az eső nem teheti tönkre cipője anyagát. A táskájában legyen egy tartalék harisnya, amit bármikor felvehet, és ne dobja ki azonnal, ha talál egy lyukat a lábujjánál. Kössön rá csomót (ez segít a lyukas darabok felismerésében) és egy esős délutánon akár meg is lehet varrni. Az ilyen harisnyák tökéletesen alkalmasak lesznek csizmához vagy farmer alá, viszont ha olyan helyre megy, ahol leveszi a cipőjét, mindenképp új darabot vegyen fel!
Garantáltan imádni fogja az élénk színeket a kiszámíthatatlan időjárásban: a vörös naranccsal, élénksárgával, királykékkel, élénk rózsaszínnel, borvörössel vagy a mélyzölddel képtelenség melléfogni. Tartsa őket kifogástalanul élénken az Ariel mosóporral, és válasszon olyan darabokat is, amelyeket eddig még nem próbált színesben.