5 Szépségápolási ötlet az idei nyárhoz


Szépségápolás
23/09/2019
A gondtalan nyár érdekében nyúljunk vissza a szépségápolás  nélkülözhetetlen alapkellékeihez!

Csíííz!

Strandolás, vagy családi nyaralás; ha létezik olyan különleges időszak, amikor az eseményeket rengeteg fényképpel dokumentáljuk, hát a nyár ilyen! Az egészséges és fehér fogaktól tündöklő mosoly a legegyszerűbben azzal érhető el, hogy manuális fogkeféről elektromosra váltunk. Az Oral-B BLACK 7000 Cross Action Smart Series elektromos fogkefe a fogorvosok által jóváhagyott, oszcilláló kerek fejjel rendelkezik, amely akár 100%-kal több lepedék eltávolítására képes, mint az Oral-B manuális fogkefék. Mindemellett Bluetooth csatlakozás segítségével az okos telefonunkra letölthető alkalmazás révén valós idejű visszajelzést kaphatunk fogmosási technikánkról. Praktikus utazótokja tárolásra és töltésre is alkalmas, így egyel kevesebb dolgot kell az utazáshoz elcsomagolnunk. 

Sima ügy

Nincs is jobb a forró nyári napon,  mint egy medencében vagy egy tó vizében csobbanni egyet; azonban a bikini magunkra öltését nem kevés „test-karbantartási munkálat” előzi meg. A szőrtelenítés időigényes procedúra lehet, épp ezért a Venus Bikini Szett idén nyáron egy fontos kellék a nők számára, hiszen minden megtalálható benne, ami a bikinivonal területének villámgyors rendbetételéhez szükséges. Egy bőrvédő krémezőszalaggal ellátott borotvát, valamint egy hidratáló és bőrnyugtató Gillette Satin Care borotvazselét tartalmaz, amelyet érzékeny bőrűek is bátran használhatnak.

A kefeharcnak vége…

A tengerparti levegő, a tengervíz sója, a strandmedencék vizének fertőtlenítésére használt klór, valamint a perzselő nap mind hozzájárulhatnak a haj kiszáradásához és könnyű összegubancolódásához. Ne vágjon hát neki a nyaralásnak a Pantene Aqua Light azonnali tápláló hajspray. Ez a hasznos kis spray kigubancolja és kisimítja a hajszálakat, segít feltartóztatni a hajtöredezést, miközben gondoskodik a megfelelő hidratációról. Kifejezetten hasznos kellék a kislányos családoknak, mivel segítségével boglyas tincseiket hajhúzás nélkül kisimíthatjuk. Gyönyörű haj és kevesebb hiszti fésülködés közben? Igeen!

Minden, ami a hajápoláshoz kell

Kánikulában a haj kiszárad, szinte „szomjazik”. Pótoljuk számára a nedvességet a Head & Shoulders Moisturizing samponnal, amely az optimális hidratálás érdekében háromféle hidratáló összetevőt tartalmaz. Kellően gyengéd a festett haj mindennapos használatához, azonban elég erős ahhoz, hogy segítsen a viszkető fejbőr megfékezésében és tisztán tartásában, miközben pedig egészséges külsőt varázsol. 

Nyári csillogás

Még a legforróbb nyári napokon, valamint utazás közben is fontos a nők számára a frissesség érzése. Próbálja ki a Discreet Multiform vékony, mindennap használatos tisztasági betéteit, melyeknek köszönhetően csakis friss élményekben lehet része!

4 féle termék közül választhat, különböző illatokban: Waterlily, Summer Fresh, Spring Breeze és Irresistible. Bármelyikre esik is a választás, a friss érzet, a kényelem és a rugalmas viselet érzése – melynek köszönhetően a tisztasági betét bármilyen típusú fehérneműbe illeszkedik, - akár 12 órán át elkíséri Önt.

Ön milyen szépségápolási kellékekkel vág neki a nyaralásnak? Ossza meg velünk komment formájában!