Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Férfi borotválkozás

Támogató: Braun
ferfi-borotvalkozas
0
Megunta, hogy szúrja a kedvese borostája? Azt szeretné, hogy az arca mindig sima és kellemes tapintású legyen? Íme, néhány egyszerű tanács hogyan érhetjük el mindezt!

  1. Bókoljunk neki! Ne tegyünk semmilyen megjegyzést és elégedetlenkedjünk akkor, amikor a kedvesünk nincs megborotválva. Ugyanakkor, amikor végül megborotválkozott, akkor feltétlenül bókoljunk neki: „Óh, ma milyen jól nézel ki, nem is tudom mitől?".
  2. Gyakrabban pusziljuk meg! Párjának rá kell ébrednie a simára borotvált arc előnyeire. Ismét nem célszerű arról beszélnünk, hogy mennyire kellemetlen akkor megpuszilni, amikor nincs megborotválva, hadd vegye észre inkább saját maga a különbséget. Legyünk vele gyengédebbek és szeretetteljesebbek, amikor bársonyos az arcbőre!
  3. Kössünk egyezséget! Lehetséges, hogy a kedvese szintén szeretne tőlünk valamit, ami nekünk nincs különösebben ínyünkre. Így azonban egy korrekt kompromisszumról lesz szó.
  4. Ajándékozzunk neki egy jó borotvát! Lehetséges, hogy az egyetlen ok, ami miatt kedvese nem kedveli a borotválkozást - hogy nem megfelelő a borotvája? Állandó kényelmetlenség és irritáció - ezek valóban nem a legkellemesebb dolgok. De hiszen ezt a problémát könnyedén orvosolhatjuk! A haladás nem áll meg, és a korszerű borotvák ma már minden férfi elvárásának megfelelnek. Válasszuk ki a kedvesünk számára a Braun valamelyik újdonságát, amelyet a legfontosabb férfiúi kívánságoknak megfelelően dolgoztak ki. Például, - amennyiben párja csak a vizes borotválkozásban hisz, megajándékozhatjuk egy Braun WaterFlex borotvával - ezt korlátlanul lehet vízzel és borotvakrémmel használni.
  5. Ösztönözzük őt! Észrevéve, hogy kedvesünk reggel megborotválkozott, készítsünk neki egy ünnepi vacsorát, vagy találjunk ki neki bármilyen más, kellemes ajándékot. (csak ne ismerjük be, hogy ez milyen alkalomból is történt.) Legyünk talányosak, hadd töprengjen rajta. Addig ismételjük mindezt, amíg végül ki nem találja.

S végül és a legfontosabb tanács: mindenhez mosolyogva viszonyuljunk, és ne veszítsük el pozitív hozzáállásunkat! Szeressük egymást és legyünk boldogok!

0

Szeretne hozzászólást írni?

Szerintünk szeretni fogjuk