Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

Formás lábak 5 lépésben

Formás lábak 5 lépésben

0
Tekintse meg az alábbi 5 gyakorlatsort, amely fejleszti az egyensúlyérzéket és erősíti a lábakat.

A formás lábak eléréséhez nem kell edzőterembe járnia. A saját testsúlya és néhány gyakorlat otthoni elvégzésével lábait pillanatok alatt megerősítheti. Csupán egy lépcsőre, egy falra és egy nagy műanyag labdára van szükség, amelyet bármely játékboltban megvehet. Mielőtt belekezdene a gyakorlatokba, egyeztessen orvosával, hogy meggyőződjön róla, egészsége megengedi egy új edzésforma elkezdését. A lábak kihangsúlyozása érdekében minden gyakorlatból kétszer 12-őt végezzen. Választhatja azt is, hogy csak egyetlen mozdulatsorból végez kétszer 12-őt, és azt más gyakorlatokkal vegyíti.

 A formás vádliért és a vékony bokáért - Sarokemelések

1. Álljon a lépcső szélére úgy, hogy mindkét sarka kissé lelógjon a lépcsőről. 2. Egyik lábát emelje fel a lépcsőről, így csak egy lábon egyensúlyozik, majd a vádliját használva emelje fel magát, majd ereszkedjen újra le. 3. Végezzen ebből ezen az oldalon egy sorozatot, majd ismételje meg a másik lábán is. A combizom erősítése izmos combokhoz vezet — Ülés a falnál

Támaszkodjon a falnak csípőszélességű terpeszállásban. 1. Álljon a falhoz, a lábfejei csípőtávolságra legyenek egymástól. Miközben hátával a falhoz támaszkodik, csússzon lejjebb addig, míg a combjai párhuzamosak lesznek a talajjal, és a térdei egy vonalba kerülnek a lábujjaival. 2. Tartsa meg ezt a pozíciót egy percen keresztül anélkül, hogy a feneke lejjebb esne. A második sorozatnál tartsa ki ezt 90 másodpercig.

Teljes láb erősítése — Hegymászó gyakorlat

Helyezkedjen el a talajon fekvőtámaszban, húzza fel az egyik lábát, mintha épp egy sprintet készülnél lefutni. 1. Lassan feszítse meg a hasizmait, és váltogassa a lábak pozícióját úgy, hogy az eddig kinyújtott lábát húzza be a mellkasához, és a behajlított lábát pedig kinyújtja. 2. Ha már ritmusba került, gyorsítsa fel a tempót, és végezze a gyakorlatot 30 másodpercen át. A második sorozatnál végezze a gyakorlatot 45 másodpercig.

A belső comb megdolgoztatása — Guggolások

Helyezzen egy labdát a térdei közé, majd lassan ereszkedjen guggoló pozícióba - figyeljen oda, nehogy előreessen. 1. Miközben a háta egyenes, és a köldökét egészen behúzta a gerincéig, szorítsa össze a labdát a térdei között. 2. Emelkedjen újra fel az eredeti testhelyzetbe, majd ismételje meg a gyakorlatot.

 A hosszú, vékony lábakért — Harcos póz/Hosszú kitörés

Miközben a lábfejei csípőszélességben vannak, jobb lábbal lépjen egy nagyot hátra úgy, hogy kitörés pozícióba kerüljön. 1. Maradjon ebben a helyzetben, és közben emelje a kezeit a feje fölé (de közben ügyeljen rá, hogy a vállai ne feszüljenek meg). 2. Kis szögben dőljön előre, majd lassan emelje el a jobb lábát a talajról, hogy a teste egyenes vonalat képezzen az ujjaitól egészen a lábujjáig. 3. A lábujjaival spicceljen, feszítse be az izmait, és maradjon ebben a pozícióban, amíg csak tud.

0

Szeretne hozzászólást írni?

Sütik elfogadása