Intim szőrtelenítés otthon


Szépségápolás
30/06/2021
Ötletek a bikinivonal otthoni epilálásához

A fürdőszezon kezdetén minden hölgy álma a tökéletes bikinivonal. Ez a feladat nem túl egyszerű, mivel a bőr itt túlságosan érzékeny, a szőrszálak vékonyak, és a nem megfelelő epilátorral végzett szőrtelenítés csalódással végződhet. Mi tudjuk, hogyan lehet megoldani ezt a problémát, a bikinivona epilálására vonatkozó tanácsaink pedig segítséget nyújtanak majd a bikiniszezon ideje alatt.

Hámlasztás mindenek előtt!

Mielőtt nekilátnánk a szőrtelenítésnek, fontos, hogy naponta végezzük el a bikinivonal könnyed hámlasztását. Ujjbegyeink, vagy szivacs segítségével kenjük be bőradírral azt a bőrfelületet, amelyet epilálni szeretnénk, majd mossuk azt le vízzel. A peeling megelőzi a szőrbenövést, az apró dudorok megjelenését, és eltávolítja az elhalt bőrsejteket. A jól megtisztított bőrön az epilálás jóval egyszerűbb és sokkal kisebb az irritáció kialakulásának valószínűsége.

Milyen epilátort válasszunk?

Érzékeny bőrhöz a Braun Silk-épil bikini-epilátor való. Mechanizmusa lehetővé teszi, hogy akár a legrövidebb szőrszálakat is eltávolítsuk, a bőr pedig irritációmentes és sima maradjon. A szőrtelenítési folyamat csupán egy picivel kellemetlenebb, mint a borotválás, azonban sokkal hatékonyabb: egy négy hetes időtartamra sima, selymes, finom bőrt kapunk. Egy ilyen eredmény kedvéért érdemes egy kis fájdalmat kibírnunk! Arról nem is beszélve, hogy az ennyire tökéletes bikinivonallal szépek és magabiztosak lehetünk a strandon vagy az uszodában. Annak érdekében, hogy maximálisan minőségi szőrtelenítést érhessünk el, mielőtt az eljárást elkezdenénk, ne felejtsük el zsírtalanítani a bőrünket. Az epilátort vezessük a szőrszálak növekedési irányával szembe, lentről felfele.

Azok a hölgyek, akiknek kényelmesebb a zuhany alatti epilálás, választhatják a Braun Silk-épil 7 készüléket. A kiázott bőr könnyebben „megadja magát”, jobban hidratált, ezért az epilálás könnyebb, kellemesebb és sokszor hatékonyabb. Az eljárás előtt 5 percen keresztül egyszerűen engedjük el magunkat, feledkezzünk el mindenről, hadd pihenjen velünk együtt a bőrünk is, ekkor az epilálás könnyen és gyorsan lezajlik.

Amennyiben a célunk nem csupán az, hogy megszabaduljunk a nemkívánatos szőrszálaktól, hanem azokat pontosan egy vonalban akarjuk eltávolítani, és egy bikini-formát szeretnénk kialakítani, akkor válasszuk a Braun Silk-épil bikini-styler készüléket. Gyengéd és precíz feje alkalmas arra, hogy egy vonalat elvágólag alakítson ki, és így igazi bikinivonal tervezővé válhatunk. Gyors és egyszerű – ugyanakkor semmiféle irritálás. Bátor fantáziánk nem korlátozódik csupán a kontúrra? Adjon egy formát a bikinivonal szőrrel fedett területének. Csillag, szív vagy csupán egy egyenletes sáv – a Braun Silk-épil bikini-stylerrel minden lehetséges. Az Ön választása – az Ön stílusa!