Női arcszőrzet eltávolítása


Szépségápolás
23/09/2019
Hagyjuk meg a bajuszt a férfiaknak, a mi bőrünk viszont maradjon mindig selymes és tiszta! Íme, néhány tipp arcunk szőrtelenítéséhez.

Honnan is kerülnek elő ezek a kis kópék? Vegyük át az alapvető okokat:

  • A hormonális egyensúly zavara, melynek eredményeképpen a női szervezetben hirtelen felszökik a férfi hormonok szintje. Általában ez a petefészek és a mellékvese rendellenes működését jelzi, és a probléma megoldásában csak az endokrinológus nyújthat segítséget.
  • Öröklődés. A déli népek hölgyein, az arcon és a testen általában több szőrszál található. Gondoljanak az édesanyjukra és a nagymamájukra: amennyiben náluk is jelentkezett ez a probléma, akkor nagy valószínűséggel ez az Ön számára normális, és nincs szüksége semmiféle kezelésre. Egyszerűen időnként távolítsa el a nem kívánatos szőrszálakat. Erre a célra kiválóan megfelel az új Braun, tisztítófejjel és kefével rendelkező arc-epilátor. Ezt kifejezetten az arcbőrre fejlesztették ki, és semmiféle irritációt nem okoz.
  • Nemi érés és terhesség. Ezekben az időszakokban a hormonális hullámok normális jelenségek, azonban ha a probléma a szülést követően is fennáll, akkor forduljunk orvoshoz!
  • Helytelen táplálkozás. A zsíros és az édes ételek túlzott mértékű fogyasztása nem csupán felesleges kilókat, hanem túlzott mértékű szőrszálnövekedést is okozhat. Törekedjünk a kiegyensúlyozott táplálkozásra!
  • Klimax. Ebben az időszakban a szervezetben egy hormonális átalakulás zajlik, ezen túl kell esni. Viszont nem kell elkeseredni, az új Braun arctisztítós epilátor hű szövetségesünk lesz: senki, semmit sem fog észrevenni!
  • Fogamzásgátló tabletták. A fogamzásgátló tabletták huzamos használata szintén járhat hasonló, nemkívánatos következményekkel.
  • Gyógyszerkészítmények. A túlzott mértékű szőrösödés lehet bizonyos gyógyszerek, különösen a hormonális gyógyszerek szedésének mellékhatása. Konzultáljunk orvosunkkal, meg kell arról győződni, hogy több hasznuk van, mint amennyi kárt okoznak. Viszont a kezelési időszakban a legegyszerűbb és a leggyorsabb megoldás - a Braun arctisztítós epilátor használata.

Hagyjuk meg a bajuszt a férfiaknak, a mi bőrünk viszont maradjon mindig selymes és tiszta!