Téli nyereményjáték: vegyen részt és nyerjen!


Szépségápolás
23/02/2021
Nyerje meg a Lenor, Head & Shoulders, Always és egyéb termékekből álló ajándékcsomagunk egyikét!

Hamarosan itt a Karácsony, a gyerekek most egész nap otthon tartózkodnak: úgy érzi, a szokásosnál is több feladat hárul önre? Engedje meg, hogy az EverydayMe felajánlja segítségét, és végre ön is hátradőlhessen! Karácsony környékén téli ajándécsomagokat kínálunk fel megnyerésre, így akár még a legelfoglaltabb háziasszonyok is megpihenhetnek. Vegyen részt nyereményjátékunkban és megnyerheti kényeztető termékcsomagjaink egyikét!

Téli ajándékcsomag

Téli ajándékcsomagunkban mindent megtalál amire szüksége van a jól megérdemelt, kényeztető pillanatokhoz. A legérdekesebb hozzászólások beküldői között most téli ajándékcsomagokat sorsolunk ki, melyek Lenor, Ambi Pur, Head & Shoulders, Always és Tampax termékeket tartalmaznak. Hogy mit kell tennie a nyeréshez? Mi sem egyszerűbb: kattintson a „Tovább” gombra, regisztráljon oldalunkon, vagy lépjen be a már meglévő felhasználói jelszavával, és válaszoljon néhány egyszerű kérdésre! A nyerteseket január 31-én sorsoljuk ki.

Tartson továbbra is velünk: ne felejtsen el visszalátogatni honlapunkra, ahol mindig új érdekességekkel várjuk!

Téli nyereménycsomagunk tartalma:

  • 1 db Ambi Pur 3Volution Moonlight Vanilla elektromos légfrissítő kezdőcsomag 20 ml
  • 1 db Head&Shoulders Supreme Moisture korpásodás elleni sampon
  • 1 db Lenor Amethyst & Floral Bouquet textilöblítő, 750ml, 25 mosáshoz
  • 1x Always Dailies Large tisztasági betét, 52 db
  • 1x Tampax Compak Pearl Regular applikátoros tampon
Olvasóink és mi magunk is kíváncsiak vagyunk a termékeinkkel kapcsolatos visszajelzésekre, épp ezért nyerteseinket arra kérjük, hogy nyereményükkel kapcsolatban osszák meg tapasztalataikat honlapunkon, egy rövid hozzászólás formájában.

A Nyereményjáték Szabályzat itt található.