A haj, amely jó érzést kelt és kellemes illatot áraszt


Szépségápolás
24/02/2021
A világelső korpásodás elleni termékmárka most bemutatja a Head & Shoulders Apple Fresh sampont!

Mindannyian tudjuk, hogy hajunk állapota bearanyozhatja, ugyanakkor tönkre is teheti napunkat és magabiztosságunkat; így a gyönyörű, tiszta és friss illatú haj kirobbanó frissességgel hat ránk, hogy aztán magabiztossággal állhassunk a ránk váró napi feladatok elébe. Mégis gyakran kell szembenéznünk azzal a dilemmával, hogy melyiket válasszuk: az egészséges és korpamentes fejbőrt, vagy a mesés illatú hajat? Nos, ideje, hogy többé ne kelljen ezen gondolkodnunk!

Idén a Head & Shoulders Apple Fresh számít a márka legjobb illatú samponjának. A zöldalma esszencia olyan élénkítő hatású és hosszantartó illatot hagy a hajon, amitől az csodálatos felfrissülésnek örvendhet. A Head & Shoulders hármas hatású formulája mindeközben egészséges, a korpától és a száraz, viszkető érzéstől mentes fejbőrt nyújt, miközben jelentősen növeli az önbizalmat.

Egy összetett illat

A Head & Shoulders Apple Fresh egy kimagasló, a friss gyümölcsök, virágok és tiszta pézsmák komplex, hangulatváltó illatával bír, hogy ne kelljen többé a fejbőr védelme és a revitalizáló illat közül választanunk:

Fejillata – friss gyümölcsök
A zöldalmából, ázsiai körtéből és lédús szamócából álló fejillatok élénkítő frissességet kölcsönöznek annak az alapillatnak, amelyet a világon az egyik legkedveltebb gyümölcs, a zöldalma aromája határoz meg. A stresszoldó és fájdalomcsillapító hatásáról ismert esszencia életre kelti a frissességet és a bennünk rejlő energiákat, hogy az élet minden pillanatát élvezhessük.

Szívillata – megnyugtató virágcsokor
Szívillatát a lágy liliomokból, rózsából és jázminból álló virágcsokor aromája határozza meg. A finom és gyengéd virágos esszencia megnyugtatja az érzékeket és csodásan ellazít bennünket.

Alaptónusa – magabiztosságot kelt
Az aroma alaptónusát az intenzív meleg és fás, valamint a lágy pézsmaillat alkotják. Önbizalom keltő tulajdonságai révén arra ösztönöz bennünket, hogy habzsoljuk az élet örömeit!

A zöldalma esszencia, valamint a Head & Shoulders kimagaslóan hatékony, hármas hatása által nyújtott előnyök gondoskodnak arról, hogy jó illatú és nagyszerű külsejű hajnak örvendve bátran szembenézzünk a kihívásokkal. Élvezze Ön is a termék kirobbanó frissességet árasztó illatát!

A Fresh & Clean termékcsalád

A Fresh & Clean termékcsalád további két energizáló illattal rendelkezik.

Citrush Fresh
Ez a gyümölcsös, citrusos esszenciákkal kiegészülő sampon megtisztítja a fejbőrt és természetes rugalmassággal rendelkező hajat, valamint hosszantartóan friss illatot hagy maga után.

• Menthol Fresh
Ez a hűsítő és bizsergető, természetes mentollal felturbózott hajsampon, intenzíven tisztítja és felfrissíti a hajat és a fejbőrt.