Az idei év trendi rövid frizurái


Szépségápolás
5/03/2021
Az elegánstól a punkon át a dögösig: frizuránk akkor is lehet változatos, ha rövid. Íme a manapság divatos vágások, amelyek szabadon variálhatók.

Azt gondolja, ha rövidre vágatja a haját, akkor csak egyféleképpen tudja hordani, azt pedig hamar megunná? Nos, mi most bebizonyítjuk az ellenkezőjét!

Klasszikus, elegáns: idén ez a fazon a legtrendibb. A választék nem elölről, hanem egészen hátulról indul, a hosszú frufru pedig lazán esik előre. Ha hajfényt is teszünk rá, igazán nőies és csábító lesz.

Punk: a választék itt is oldalt helyezkedik el, a haj az egyik oldalon nagyon hosszúra van hagyva, a másikon pedig nagyon rövidre. Hátul fokozatosan rövidül, ettől dúsabbnak hat. Ujjainkkal összeborzolva és egy kevés matt wax-szal lesz igazán tökéletes.

Pixie stílus: a hatvanas évekből eredő frizura nagyon rövid és nagyon szexis. Ha finomak az arcvonásai, akkor azok ezzel a frizurával jól érvényesülnek. Elöl a frufrut hajzselével érdemes tincsenként a homlokba igazítani.

Dívás hullámok: a pixie frizurából még nőiesebb változatot készíthetünk, ha a tincseket úgy szárítjuk meg, hogy csipeszeket teszünk bele. A füleknél érdemes egy-egy tincset előrehúzni, a laza hullámokat pedig hajlakkal fixálni.

Kócos tincsek: a bájos, rövid tépett frizurát Meg Ryan hozta divatba, és azóta is közkedvelt. A hajat a tarkónál és a füleknél kicsit hosszabbra kell hagyni, hogy jól bele lehessen túrni és összeborzolni. Természetesen elöl is tépettre kell vágatni. Itt is elengedhetetlen valamilyen fixáló használata.

Bubi: a rövid bubifrizurát azzal tehetjük igazán divatossá, ha a frufrut nem egyenesre, hanem aszimmetrikusra vágatjuk.

Lépcsőzetes bubi: ha szeretjük az egyenes bubifrizurát, de nem akarunk teljesen rövid hajat, vágassuk a frufrut elöl egyenes rövidre, oldalt pedig fokozatosra, az arcba simulósra. Ez szép keretet ad az arcnak.

Extra sminktipp: a rövid haj önmagában is egyedivé és feltűnővé varázsolja viselőjét, ezért nem szükséges erős és hivalkodó sminket készíteni hozzá. Elég, ha a szempillánkat hangsúlyozzuk, némi rúzst használunk, és beteszünk egy mutatós, csüngő fülbevalót.

Megunta a frizuráját

Megunta a frizuráját? Néhány apró változtatás jót tehet neki!
Hogy lehet mindez? Nem olyan rég még jól állt és tetszett, most meg olyan semmilyen...

Top 5 star