Frizurák különleges alkalmakra - útmutató


Szépségápolás
24/02/2021
Különleges alkalomra készül?

10-ből 8 nő* állítja azt, hogy hajfestés után nagyszerűen érzik magukat. Nos, hogyan spékelhető meg frizuránk a különleges alkalmakra?

  • A hajfestést a nagy esemény előtt legalább egy héttel, ne pedig csak 1-2 nappal végezzük el!
  • A festés előtt döntsük el, hogyan fogjuk hordani a frizuránkat! Gondoljunk rá úgy, mint egy szoborra, a hajfestékre pedig mint a szobrot megfestő mázra. Ha például feltűzve tervezzük viselni a frizuránkat, győződjünk meg arról, hogy az arcunk köré juttatott melírt hátra is fölvisszük, így nem tűnik úgy, mintha két különböző színből állna a hajunk.
  • A feltűzött frizura esetében alapszabály, hogy különleges alkalmakra készített hajkoronába soha ne tegyünk műanyagból készült dekorációt és ne engedjük, hogy a tinik ragaszkodjanak hozzá. Gondoljunk a 40-es és 50-es évek divatjára: finom, csillogó és szebbnél-szebb hajpántok, csatok és hajtűk.. Ezek a valódi ékszerei a hajnak.
  • Ha már indulnánk és utolsó pillanatban fedezzük fel hogy hajunk lelapult, tegyük át a választékot a másik oldalra, mivel ez azonnali dús hatást eredményez.
  • Amennyiben a parti és a tánc hevében hervad el gondosan elkészített firzuránk, vegyük az irányt a női mosdóba, ahol a kézszárító alatt újjáéleszthetjük úgy, hogy előre hajtott fejjel engedjük hajunkra a levegőt.

Csodálatos frizuránkkal és az általa keltett magabiztossággal már bátran vághatunk neki az éjszakának.

 

*Az LM Marketing and Research által 2010 januárjában 500 alany bevonásával végzett felmérés alapján.

Erdekesnek Talalta?