Gyors és egyszerű frizurák


Szépségápolás
9/07/2021
Amikor frizuránk már veszített formájából nekünk pedig sebtében kellene életre kelteni, akkor a felfrissítéséhez valami gyorsan kivitelezhető és egyszerű megoldásra van szükség. Íme közülük néhány!

Volumennövelés
Ha a frizuránk a nap derekára kissé összeesik, hajtsuk előre a fejünket, kissé rázzuk meg, majd fújjuk át hajlakkal; ez az eljárás ugyanis megemeli a haj tövét. Amennyiben szükséges, egy sűrű fogazató fésű és némi tupír segítségével tovább fokozható a hatás. Noha egy rohanó anyukának nincs mindig ideje az alapos hajszárításra, azonban a megfelelő termék, például a Pantene Volume & Body termékcsalád használatával hosszantartó formát és teltséget kölcsönözhetünk számára. Ha mégis használunk hajszárítót, akkor a szárítást itt is előre hajtott fejjel végezzük!

Fejtető konty
A hosszú haj egy idő után veszíthet szépségéből, különösen, ha mosása óta már eltelt néhány nap. A fejtető konty könnyen elkészíthető és stílusos, mindössze pár másodpercet vesz igénybe. Fogjuk össze hajunkat a fejkoronán, és készítsünk belőle egy laza lófarkat! Visszafelé fésüléssel növeljünk térfogatán, csavarjuk meg és készítsünk belőle fánk kontyot, amelyet hajtűkkel és csatokkal rögzítsünk. Az eredményt fújjuk át hajlakkal, az esetlegesen kilógó szálakat vagy tincseket pedig simítsuk hátra a fül mögé!

Játék az elválasztással
Mindig ugyanott választja el a frizuráját? Iktasson be egy gyors cserét, a hatás garantáltan nem marad el! Fésülje oldalra frizuráját most a megszokottól eltérő irányban, vagy egy modernebb változat kialakításához nedves ujjakkal keressen egy forgót, aminek irányába elfésüli a hajat.  

Csinos hajfonat
Amennyiben reggelente már nem jut elegendő idő a hajszárításra, húzzuk össze hajunkat az egyik oldalon és készítsünk belőle egy laza fonatot úgy, hogy pár tincset szabadon hagyunk az arcunk körül. Hirtelen kell jól kinéznie akár a munkahelyén akár egy hirtelen ötlettől vezérelt társasági eseményen? Engedje ki a fonatot, majd egy pár csepp argán olajos Pantene Dry Oil szérummal szelídítse meg a szálló hajszálakat, s a fonat helyében nem marad más, mint egy gyönyörű, hullámos frizura.

Ruganyos hajfürtök
Amennyiben frizurája hajlamos arra, hogy a nap folyamán rendezetlenné váljon, akkor hajsütővas és hajlakk segítségével élénkítse fel az elülső tincseket. Nincs kéznél hajsütővas vagy hajvasaló? Nedvesítse be a begöndöríteni kívánt hajtincset, csavarja fel mutatóujja köré, majd rögzítse egy hajtűvel vagy hajcsattal. Képezzen pár hajfürtöt ezzel a módszerrel és haja újból visszanyeri ruganyosságát.

Ön milyen módszereket javasol a frizura gyors újjáélesztésére? Ossza meg másokkal tippjeit!