Időt megtakarító frizuraötleteink


Szépségápolás
4/03/2021
Rohanásban telik a reggel? A legtöbb anyuka számára igen. Próbálja ki hajápolási és hajformázó ötleteinket, amelyek segítségével friss és rendezett külsővel léphet ki az ajtón.

Reggelente minden perc számít, hiszen a család minden tagjának időre kell elkészülnie. Az alábbi 5 fortély segítségével nem csupán rendezett külsővel hagyhatja el otthonát, de arra is marad ideje, hogy segítsen a gyerekeknek és tízórait csomagoljon! 

Egy jó vágás

Amennyiben a hajvágást kéthavonta megejti, frizurája minden nap jó formában lesz majd. Fodrászával ossza meg azt az információt is, mennyi idő áll rendelkezésére a hajformázáshoz, így mindezt figyelembe véve nyírhat   önnek frizurát.

A megfelelő hajszín

Bár sokan nem is gondolnák, azonban a megfelelően kiválasztott hajszín a formázáskor is nagy szerepet játszik. Nem csupán feldobja a haj külsejét, de segítségével kevesebb formázással érhetünk el dús hatást.  Válassza a könnyed „balayage" technikát, amely mélységet és játékosságot kölcsönöz a frizurának! 

Éjszakai védelem

Ébredjen tökéletes hajra! Engedje, hogy hajszálai alvás közben regenerálódjanak: használja a Pantene Pro-V Repair & Protect olajat E vitaminnal, amely csillogó, ruganyos és  selymes hajat hagy maga után! 

Simítsuk el!

Túl sok a szálló, kósza hajszál és nincs ideje a hajmosásra illetve újraformázásra? Kapjon kézbe egy régi hajkefét és egy flakon hajlakkot, majd 2 perc alatt szelídítse meg az engedetlen fürtöket!

Állítson össze egy gyorskészletet!

Mindössze pár perc áll rendelkezésére az elkészüléshez? Hogy időt spóroljon meg, tartsa kellékeit egy helyen: csatokat, pántokat, gumikat, hajformázó eszközöket. A hullámcsatok rendezéséhez és egy helyen tartásához használjon mágnest!