Irigylésre méltó haj az Head & Shoulders Thick & Strong extra dús hatást kölcsönző hajápoló spray-nek köszönhetően


Szépségápolás
5/03/2021
Amikor képesújságot lapozgatunk, filmet nézünk vagy éppen szembejön velünk valaki az utcán, hányszot futott át az agyunkon, hogy ‘bárcsak nekem is olyan hajam lenne, hogy engem is észrevegyenek’?

Bárcsak gyönyörű, dús, erős és egészséges volna a hajam. Olyan, amely libbenésével magára vonzaná a tekinteteket. Olyan, amelyből dús lófarok, de akár borzolt frizura is készíthető...

Eljött a pillanat, hogy olyan haja lehessen, amilyenre mindig is vágyott! A head & shoulders egy ÚJ terméke azonnali előnyt jelent mindazoknak, akik dúsabb és erősebb hajra vágytak, valamint hosszantartó megoldást azok számára, akik a vékonyszálú haj problémájával küzdenek. Az innovatív head & shoulders Thick & Strong extra dús hatást kölcsönző hajápolót úgy tervezték, hogy egészen a fejbőrtől erősítse a hajszálakat, melynek köszönhetően a hajszálak ellenállóbbá válnak, valamint kevésbé hajlamossá a károsodásra, amit a hajhullás egyik elsődleges okozójaként tartunk számon.

A termék egy szofisztikált, ún. "hármas hatású, aktív komplexet" tartalmaz, amely azonnali és hosszantartó teltséget nyújt, ugyanakkor ellenállóbbá varázsolja a hajat. Naponta egyszer a szokásos módon, hajformázás előtt, nedves és száraz hajon egyaránt alkalmazható. A készítmény többféle vitamint ötvöz magában: B5 vitamint, amely bőrnyugtató és a bőr nedvességtartalmát serkentő hatásáról ismert; B3 vitamint, amely segít megerősíteni a fejbőr védőrétegét. A készítmény hatóanyagait szakértelemmel állították össze, hogy azok minden egyes hajszálat belülről erősítsenek meg, és a fejbőrt is hatékonyabban megvédjék az irritáló külső behatásoktól. A hajat és a fejbőrt egyaránt célzó kettős megközelítés eredményeként a hajápoló spray véd és erősít, illetve megakadályozza a problémák újbóli megjelenését.

Annak bemutatására, hogy az új termékcsalád hogyan kölcsönöz hajának irigylésre méltó külsőt, Peter Lux a head & shoulders kreatív szépségápolási igazgatója hét lenyűgöző frizurát alkotott meg, amelyek mind a Thick & Strong extra dús hatást kölcsönző hajápoló spray alkalmazásával készíthetők el. Peter Lux így jellemezte munkáit: "Az általam választott frizurák tökéletesen alkalmasak arra, hogy nap mint nap dicsekedjünk hajunk teltségével. Ez az ún. ‘Wow', (azaz Hűha!) haj, amelytől barátnői irigykedve néznek önre és amely minden tekintetet magára vonz!"

Az extra dús hatást kölcsönző hajápoló spray egyike a Thick Strong termékcsalád három tagjának. A termékcsaládban található sampon és a balzsam a haj és a fejbőr erősítése és javítása révén hosszantartó előnyöket nyújt használói számára. A termékcsalád head & shoulders signature technológiával is rendelkezik, amely 100%-os korpamentességet biztosít. A három lépésből álló hajápolási rutin az alábbi előnyöket nyújtja:

  1. Véd: az olyan problémák kiküszöbölésével, mint a fejbőr és a haj korpásodása
  2. Erősít: a hajszálakat már közvetlenül a hajmosás után megerősíti
  3. Megelőz: javít a fejbőr védőrétegén és egészen a fejbőrtől erősíti a hajszálakat az idővel egyre dúsabb és erősebb hajért.

Ne várjon tovább! Itt az ideje, hogy az ön „wow" hajára is irigykedve tekintsen környezete.

Erdekesnek Talalta?