Megunta a frizuráját? Néhány apró változtatás jót tehet neki!


Szépségápolás
7/07/2021
Hogy lehet mindez? Nem olyan rég még jól állt és tetszett, most meg olyan semmilyen… Gondolkodik a fodrászon, közben szeretné növeszteni, hiszen a hosszú haj újra divat lett? Íme, pár tipp, ami segít a kitartásban, amíg hajunk el nem éri az áhított hosszúságot!

Megunta a frizuráját? Néhány apró változtatás jót tehet neki!

Ne ugorjon az első elhatározásra!
Ne vágassa le azonnal a haját, helyette kényeztesse egy új samponnal és pakolással. Ha még nincs otthon, akkor szerezzen be egy hajvasalót, vagy hajsütőt. Gyönyörű loknik, volumen, vagy ragyogó, sima és egyenes haj… Egy szempillantás alatt elővarázsolhatja őket, így könnyebben kivárhatja álmai frizuráját.

Terelje el róla a figyelmét!
Bár furcsának tűnhet, azonban gyakran egyszerűen a megjelenésünkkel vagyunk elégedetlenek, amit többnyire a hajunkra vetítünk ki. Egy új smink, új rúzs vagy egy új ruhadarab megállíthat bennünket abban, hogy a hajunkra koncentráljunk, és azonnal az ollóhoz forduljunk segítségért!

Lépésről lépésre
A drasztikus változtatás – hosszúból rövid, vagy szőkéből barna - ritkán válik csak be. Ezek olyan radikális beavatkozások, amelyeket később könnyen megbánhatunk (főleg, ha levágatjuk). Haladjunk lépésről lépésre, például elsőként próbálkozzunk egy festéssel, vagy melírral, hajsütéssel vagy hajkiegyenesítéssel. Ha a fodrász azt tanácsolja, a vágással is próbálkozhatunk, de csak fokozatosan haladjunk az elképzelt cél felé!

Tart a hajvasaló használatától?
Régóta vita tárgya, hogy a hajsütők és hajvasalók vajon tényleg ártanak-e a hajnak, mivel szárazzá, szálkássá és fakóvá válhatnak ezáltal, és tönkretehetik a haj színét… Mindez azonban csak tévhit!
A Braun Satin Hair Color hajformázó eszközök mindenkinek új, fantasztikus külsejű frizurát varázsolnak méghozzá gyorsan és gyengéden!