4 gyors és egyszerű módja a reggeli „menetkész” frizura elkészítésének


Szépségápolás
12/05/2020
A  reggelek többnyire anélkül is hektikusan telnek, hogy külön időt kellene fordítanunk frizuránk elkészítésére. Kövesse az alábbi a szakértői tippeket - az egész napon át tartó, tökéletes frizura érdekében. 

Senki sem ébred tökéletes frizurával, - még akkor sem, ha a közösségi média sokszor erre enged következtetni. Akár úgy ébredünk, hogy hajunk összevissza áll, akár kifésülhetetlenül kócos, netán lelapult mint egy palacsinta, mindenre van gyors megoldás! Divatszakértőinket kérdeztük, vajon hogyan oldják meg a „hajkérdést” a mindennapokban?

Sima haj seperc alatt
Amikor egy sűrű, sprőd hajkorona kiszárad, valósággal lehetetlen megőrizni a selymes, fényes tincseket és kezelhető loknikat. Ekkor jön képbe az olaj. Az argán- és keratinolaj zsírsavakat és E-vitamint tartalmaz, melyek segítenek a mélyhidratálásban és garantálják a frizura hosszantartó fényességét és kezelhetőségét. 
B. Kata, 37 éves - a 9 éves Robi, a 7 éves Fanni és a 3 éves Dorka édesanyja:
„A hajápoló olaj csodákat művel frizurám fényével, teljesen odavagyok érte! Hajmosás után szoktam felvinni a hajamra, majd befonom és így térek nyugovóra, így reggelre gyönyörű göndör fürtöket kapok, hajsütővas használata nélkül. Reggel még egy icipici hajolajat viszek fel rá, és már készen is állok az indulásra.”
Próbálja ki: Pantene regeneráló keratin olaj vitaminokkal

Tartsuk kordában a szálló hajszálakat
Akinek vékony, könnyű szálú haja van, az biztosan tapasztalta már, hogy azok bizony néha önálló életre kelnek. Használjunk dúsító hajsampont, hogy kissé elnehezítsük a hajat, valamint hidratáló balzsamot, hogy mélyen hidratáljuk és védjük a hajszálakat, Végül permetezzük át frizuránkat hajlakkal.
K. Daniella, 33 éves - a 10 hónapos Reni édesanyja:
„Én egy régi, megtisztított szempillaspirál keféjét szoktam lefújni hajlakkal, azzal egyengetem el a babahajszálakat. Néha a hajkefémre permetezek egy kis lakkot és azzal húzom át a szálakat a hajtőtől a hajvégekig. Így a „rendre utasított” tincsek egész nap a helyükön maradnak.”

Textúra gyorsan, egyszerűen
Nem mindig van idő arra, hogy hajvasalóval vagy hajsütővassal formázzuk frizuránkat, ezért engedjük, hogy a termékek és ujjbegyeink végezzék el a feladatot helyettük. A titok nyitja abban rejlik, hogy tincsenként dolgozzuk bele a hajba a megfelelő terméket.
F. Tímea, 36 éves - a 9 hónapos Dani édesanyja:
„Az én hajam meglehetősen rövid, illetve egy kisbaba anyukájaként a lehető legegyszerűbb hajformázási módszerekre vagyok rászorulva. Az első napon hajat mosok, törölközővel felitatom róla a nedvességet, hajkrémet viszek fel rá és kicsit fellazítom az ujjaimmal, hogy így száradjon meg. A második napon már szárazsampont használok és kifésülöm, hogy egyenes frizurát kapjak.”

Gyors dúsítás
Ha szeretnénk tartást adni a lelapult frizurának, használjunk 2az1-ben terméket, így nem nehezítjük el a hajszálakat. Amennyiben hajszárítóval szárítunk hajat, a formázást végezzük körkefével, hogy a szárítás során megemelhessük a tövüktől a tincseket. A végeredményt rögzítsük hajlakkal. 
Nincs idő a formázásra? Kövesse mások jól bevált ötleteit:
H. Sára 34 éves - a 2 éves Lili édesanyja:
„Ha nincs kedvem a hajszárítóhoz, hagyom, hogy magától száradjon meg a a hajam. Kevés hajápoló szérumot viszek fel rá, kontyba tekerem és hajgumival rögzítem elalvás előtt. Reggelre természetes volumenű hullámokat kapok.”
Próbálja ki: Pantene Extra Volume 2az1-ben sampon  

Ossza meg velünk Ön is jól bevált hajformázási ötleteit és látogasson el a Pantene honlapjára, ahol további inspiráló ötletekkel találkozhat.