Nyári frizuradivat


Szépségápolás
20/06/2019
Vajon milyen az idei nyári frizuradivat? Olvassa el a cikkünket, keresse meg a kedvencét és legyen a legjobb divatkövető 2019 nyarán!

Divatos nyári hajviseletek mindenki számára: találjuk meg a leginkább hozzánk illő fazont!
Bubi minden formában
Ez a klasszikus frizura különböző változatban jelenik meg: a rövidtől a hosszún át a teljesen simára kihúzottig. Emellett a laza hullámos is divat, mert nagyon természetes hatású. Ami mindegyik változatnál elengedhetetlen, az a frufru.
Milyen legyen a frufru?
Egy biztos: a frufrus frizurák még mindig nagyon divatosak. Ha nekünk még nincs, de kíváncsiak vagyunk, hogy állna nekünk, egy csatos póthajfrufruval bármikor megnézhetjük, anélkül, hogy drasztikusan módon levágatnánk a fodrászunkkal. A legtrendibb a mikrofrufru, az extrém rövid változat, ami azonban nem minden arcformához illik, így konzultáljunk a fodrászunkkal. A rövid hajúak a pixie fazont válasszák hosszabb vagy vagányabban rövid frufruval.
Visszatér a vokuhila
Az elöl rövid, hátul hosszú haj a 80-as években már divat volt, most kicsit hétköznapiasabb formában tér vissza. A rövid, tépett frufrus és nyakba lógó, hátul hosszú haj annyiban tér el az elődjétől, hogy az átmenetek nem annyira élesek, ezért a frizura sokkal visszafogottabb és elegánsabb. A jó hír még az, hogy bárki viselheti, legyen sima, hullámos vagy akár göndör a haja. Francia vágás
A francia nők mindig is diktálták a divatot, a hajviseletben is. Idén tavasszal nagyon nőies vonalként jelenik meg puha fokozatokkal az áll vonalától, középen elválasztva, nagy tömeggel és extra hosszú frufruval. A hajnak lehetőleg természetes esésűnek és kicsit kuszának kell lennie, nem pedig hajlakkal beállítottnak.
Göndör haj
Óriási divat a természetes lokni. Akinek egyenes a haja, a kímélő dauerolást ismét kipróbálhatja: legyen akár rövid vagy a most trendi vállig érő fazonnal egyaránt. Tavaszi hajszíntrend
A barna hajúaknak ajánljuk az Amerikából érkezett, úgynevezett csokisütitrendet, ami annyit jelent, hogy a természetes barnát karamellszínű highlighterrel teszik még ragyogóbbá. Barnáknak és szőkéknek egyaránt jól áll a másik hajszíntrend, a pirított kókusz: maga a szín a természetes és hideg szőkés-barnás árnyalatok kombinációja, amely szinte hamvas fehérbe megy át. Ha nem vagyunk ennyire bevállalósak, lehetnek a végek nem annyira fehérek, hanem aranyba hajlók. Ha szőkék vagyunk, alkalmazkodjunk a melegebb időjáráshoz, és válasszunk mézszíneket, valamint aranyos árnyalatú vékony csíkokat, amelyekkel természetesebbnek tűnik a hajszínünk. Ha a hamvasabb árnyalatot kedveljük, keverjük az arany- és hamutónusokat, mert az is igazán trendi. Aki kedveli a vöröset, ismerkedjen meg a blorange kifejezéssel, amely a szőkét és a narancsot kombinálja. Ez a stílusos színárnyalat a nyári napfényben tökéletesen fog tündökölni.