10 "kötelező", stílusos nyári divatkellék


Szépségápolás
24/02/2021
Dobja fel külsejét ezekkel a trendi, fehér kiegészítőkkel!

A nyár a legmegfelelőbb időszak arra, hogy szabadságra küldjük a fekete színű és bőrből készült ruhadarabjainkat! Válasszon Ön is inkább lengébb, esetleg mintás anyagokat és kombinálja őket bátran! A virágostól a tengerész mintáig, vagy a trópusitól az aztékig - széles a paletta. Ruhatárunkat mintás táskák, cipők és övek viseletével tovább „nyáriasíthatjuk". Lenti javaslatainkkal Ön lehet a strand szépe.

Vintage napszemüveg

A nyár rezgései csodálatosak, azonban az erős napsugarakkal vigyázni kell! A megfelelő védelem érdekében érdemes befektetni egy vintage stílusú napszemüvegbe, melynek lencséi 100%-ig védik a szemet az UVB és az UVA sugárzástól.

Klasszikus szalmatalpú cipő

A magas, szalmatalpú cipő igazi nyári darab. Bármilyen hosszúságú szoknyához jól passzol, de halásznadrággal vagy farmerrel is kiválóan mutat. Szaggatott rövidnadrághoz válasszon egy lapos talpú verziót ebből az időtlen spanyol cipőből!

Edző- vagy tornacipő

Egy könnyű edző, vagy tornacipő elengedhetetlen lábbeli a szabadtéri programokhoz. Habár egy-egy benti rendezvényhez alkalmas lehet a fehér cipő, a kültéri tevékenységekhez már nem túl praktikus viselet. Senki nem akar ugyanis a tisztogatással bajlódni, amikor élvezheti a kellemes nyári időt, nem igaz!?

Feltűnő nyakláncok

A feltűnő nyakláncok még mindig nagy divatnak számítanak a nyáron, s akár a strandon is megállják a helyüket. Válasszon olyan darabot, amely jól passzol a városi viselethez és a fürdőruhához, vagy strandruhához egyaránt.

Pakolós válltáskák

Nyáron felejtse el a nehéz bőrtáskákat! Válasszon inkább egy könnyebb anyagból készült rojtos válltáskát, ami az idei szezon nagy slágere. Egy ilyen táska szabaddá teszi a kezét, így könnyen leviheti a strandszéket a partra, vagy csak egyszerűen élvezheti a stílusos kényelmet.

Strandkalapok

Természetesen nem kell teljesen inkognitóban az utcára lépni, de egy széles karimájú kalap kellően megvédi az arcot és a nyakat a napsugárzástól. Érdemes olyat választani, aminek van egy kis rögzítő pántja, így nem kell attól tartani, hogy elfújja a szél, és nyugodtan élvezheti a szabadtéri programokat.

Trendi időjelzés

Nem a mobiltelefon az egyetlen módja az idő követésének. A nagy, vaskos órák már kifutó darabok idén nyáron, ellenben egy vékony, fehér, kerámia óra gyönyörűen mutat a napbarnított karon.

Esővédelem

Nem akarjuk az ördögöt a falra festeni, de sajnos nyáron is eshet az eső. Létezik egy speciális ernyő, amelynek egy lyuk van a fogantyújánál, és ezzel szabaddá teszi a nők hüvelykujját, így könnyen tolhatják a babakocsit, vagy sétáltathatják kutyájukat az esőben is. Ez egy tökéletes kiegészítő az aktív nők számára, akik egyfolytában mozgásban vannak, ugyanakkor szeretnének jól kinézni - akár esős, akár szeles az idő.

Izzadás nélkül

A kissé izzadósabb típusú nők számára a nyár igazi kihívást jelenthet. Érdemes olyan izzadásgátlót választani, amely nem hagy nyomot a ruhán. A pamuton jobban meglátszik az izzadságfolt, mint a kötött darabokon, úgyhogy egy kötött kardigán tökéletes kiegészítő lehet, ha önnek is hasonló a problémája.

Kidörzsölés ellen

Egyesek számára a nyári viselet kidörzsölheti a lábakat, mivel ilyenkor nincs plusz réteg a combok között. Használjon combvédőt, hogy megelőzze a horzsolást. Egy csipke leggings csinosan és szexin óvja meg a combját a kipirosodástól. Viselje bátran rövidebb szoknyákhoz, vagy sortokhoz egyaránt!

Kicsattanóan szép lábak

A nyári hónapokban a női lábak rivaldafénybe kerülnek. Épp ezért fontos, hogy a lábfej és a lábujjak jól mutassanak. Ezt azonban nem lehet megvenni a drogériákban, egy kiadós pedikűr elengedhetetlen a nyári szandálokhoz és nyitott cipőkhöz!

Fogadja meg a tanácsainkat, és garantáltan divatos lehet egész nyáron, legyen bármilyen is az idő!

Nyári kellékek: hogyan kössük meg a pareót?
Most, hogy tombol a nyár, a strandkellékek - köztük a kendő - már bizosan előkerültek.