10 nyári trend, ami soha nem megy ki a divatból


Szépségápolás
8/03/2021
Kulcsfontosságú tippek az idei nyárhoz.

Az éppen aktuális divat minden évszakkal változhat, azonban akad néhány olyan örökzöld nyári ötlet, amelyekre nem vonatkozik az idő múlása. A vakítóan fehér és a fátyolos búzaszín az, amellyel a leghatékonyabban vehetjük fel a küzdelmet a hőséggel szemben. Párosítsunk könnyed színeket az idei nyár nagy slágerével, a skótkockás mintával, a lehengerlő külső érdekében. Most következő útmutatónk betartása garantálja a divatos megjelenést, akármerre is sodorna bennünket a nyári szellő!

Gyógyír a „fehér nadrág fóbiára!"
Egy jól passzoló fehér pantalló megtalálása felér egy lottó ötös megnyerésével; ezért ha kifejezetten jól áll, ne habozzunk, vegyünk belőle rögtön kettőt! A legtöbb fehér anyag gyakran jobban átlátszik, mint amit a nők szeretnének, főleg ha vizes lesz, ezért keressünk olyat, ami strapabíróbb. A farmer anyagának szerkezete lazább, a súlya megelőzi a bőráttetszést és könnyen mosható, ha esetleg ráöntenénk valamit. Alsóneműnek válasszunk bőrszínűt, amely nem színeződik át olyan gyorsan, mint a fehér társaik.

Az idei év klasszikus alternatívája
A nyár nem lenne nyár egy vádli középig érő capri nadrág nélkül. A név az olasz Kapri szigetéről ered, ahol a nadrágok az ötvenes-hatvanas években kezdtek nagy népszerűségnek örvendeni. Ha Hollywood csillagának, Grace Kelly-nek megfelelt, akkor nekünk is meg fog!

Trikók mindenek felett
A pamut trikók egyedi megjelenést kölcsönöznek. Párosítsuk őket ceruzaszoknyával, rövidnadrággal, vagy akár egy blézerrel az irodai munkához.

Matróz lázban
Még ha nem is tervezte, hogy idén vitorlázni megy, akkor sincs menekvés a tengeri minták elől. A klasszikus matróz csíkok annyi ötletes módon lettek megálmodva, hogy csak bánhatjuk, ha esetleg nem választunk magunknak is egyet belőlük.