Stílus reform: 5 nyári ruha tipp


Szépségápolás
28/06/2023
Úgy érzi, hogy ruhatárát illetően kifogyott az ötletekből? Az alábbi egyszerű megoldások megtörik a megszokást anélkül, hogy gardróbunk tartalmát új darabokra kellene cserélnünk. A jól bevált, de egyre unalmasabbnak tűnő farmer-póló kombinációra már nem tekint lelkesen? Ideje, hogy új életet leheljen gardróbjának tartalmába és újraélessze a divat iránti szenvedélyét! Mielőtt azonban a pénztárcáját hívná segítségül, először keressen alternatív megoldásokat a már létező darabokhoz! Néhány egyszerű csavarral bámulatos és elégedettségre okot adó eredményeket érhetünk el.

Kezdjük a legelején!
Mielőtt átvizsgálnánk a ruháinkat, mindenekelőtt a fehérneműs fiókot vegyük szemügyre! A jó alapokkal rendelkező ruhatár kellemes közérzetet és fokozott magabiztosságot eredményez. Szabaduljunk meg a régi és szakadt bugyiktól és kényelmetlen melltartóktól, majd ellenőrizzük, hogy nem változott-e a méretünk! Ha szükséges, szerezzünk be néhány új melltartót, például amit egyszerű pólókkal, vagy pánt nélkülit, amit ujjatlan felsőkkel hordhatunk.

Gyakoroljuk a kiegészítők használatának művészetét!
Modern hatás leginkább a kiegészítők variálásával érhető el. Nincsenek megkötött szabályok, de ha mégis szeretnénk valamiből kiindulni, akkor kezdjünk el játszani a nyakláncaink hosszúságával! Vegyünk fel egy egyszerű ingblúzt, majd kapcsoljunk a nyakunkba egy szorosabb, ún. „choker” nyakláncot. Helyezzünk rá egy másikat, ami körülbelül 3 centiméterrel, majd egy újabbat, ami nagyjából 6 centiméterrel lóg alább. A karóránk köré is húzhatunk vékony karkötőket, esetleg medálokkal díszítve. 

Gardrób forgatókönyv
Bár a stílusos hölgyek szerint nem olyan nagy dolog jól öltözködni, azonban igen is dolgozni kell azon, hogy irigylésre méltó ruhatárat mondhassunk a magunkénak. Szánjunk egy délutánt arra, hogy belebújunk ruháinkba, csak most egy kicsit másképp. A megszokottól eltérő módon kombináljuk össze a darabokat, és kísérletezzünk eddig még nem próbált összeállításokkal! Bámulatos felfedezésekhez juthatunk, és olyan ruhák, tunikák illetve nadrágok passzolhatnak egymással, amiről nem is álmodtunk volna! Ha sikeres egy összeállítás, fotózzuk le és vegyük elő, amikor ismét unalmasnak és szokványosnak ítéljük meg a ruhatárunkat.

Ápoljuk ruháinkat!
Mindegy mennyit költünk ruházatra, de nem mindegy mennyire vigyázunk rájuk! Legyen az egy farmernadrág vagy egy koktélruha, a stílusos hölgyek tudják, hogy a titok nyitja a ruhák megfelelő karbantartásában rejlik. Ez tiszta cipőket, gyűrődésmentes ruhákat és bolyhok nélküli gyapjúdarabokat jelent. Az alapok pedig a mosásnál kezdődnek. Használjunk olyan mosószert, mint például az Ariel 3az1-ben Colour and Style PODS mosókapszula, amely háromrekeszes kialakítása révén kiszedik a ruhákból a foltokat és tiszta, ragyogó hatást eredményez a mosásban. A vasalással, valamint a ruhák tárolásával kapcsolatos információkhoz látogasson el az Ariel honlapjára! 

Lábbelik újragondolva
Az elegáns öltözék kulcsa sok esetben a cipőben rejlik. Egy egyszerű összeállítást, - például egy farmernadrágot és egy szürke, magas nyakú garbót - a hozzá választott cipő koronázhat meg. Egészítsük ki  meglévő cipőtárunkat egy divatos sportcipővel, nyárra pedig egy mindenhez hordható platform szandállal. Mindkettő jó szolgálatot tesz számos viselethez! 

Ön már felfrissítette gardróbját különböző ötletekkel? Milyen módszereket próbált ki és milyen divatmegoldásokat kínálna mások számára?