Divat ötletek munkahelyi viselethez


Szépségápolás
25/06/2020
A munkával töltött hétköznapokban bárki könnyen eshet az egyhangú öltözködés hibájába. Pedig, tulajdonképp szinte semmibe nem telik megújítani viseletünket.

Újítsuk meg irodai öltözködésünket!

Amennyiben hétköznapjainkat irodában töltjük, valószínűleg tele van a ruhásszekrényünk elegáns viselettel, blúzokkal, szövetnadrágokkal, kosztümökkel, melyeket számtalan módon feldobhatunk. Egy jó minőségű, egyszerű fehér póló (ami nem mellesleg komolyságot is sugároz) tökéletesen mutat egy blézerrel és velúr vagy műbőr nadrággal, melyek a modern verziói a szövetnadrágoknak. Ha ezt picit túl merésznek érezzük az irodában, nyugodtan vállaljunk be szokatlan mintákat vagy színeket, ezek is megteszik majd a hatásukat. Próbáljunk ki egy korall színű és csíkos vagy egy egyszínű, halvány rózsaszín blézert a fekete helyett, cseréljük a sötétkék szövetnadrágot világoskékre vagy kanári sárgára, illetve hordjunk szabott és mintás blúzt a sima fehér helyett!

Munkavégzés otthonról, stílusosan 

Könnyű megfeledkezni a csinos öltözködésről, amikor az ember otthonról dolgozik vagy épp főállású anyuka. Azonban megtervezni, hogy mit veszünk fel aznap - még ha nem is hagyjuk el a lakást, - energiát és produktivitást csempész a hétköznapok monotonitásába. Minden reggel úgy készüljünk el, mintha csak mennénk valahová. Ezáltal sokkal inkább késznek érezzük majd magunkat feladataink elvégzésére.

Ne feledkezzünk meg az utolsó simításokról sem!

Nem számít milyen csinosan öltözködtünk aznap, ha megfeledkezünk a hajunkról, hiszen nélküle magabiztosságunk és energiánk is egész nap alacsony szinten mozog majd. Egy szép frizura segíthet abban, hogy személyiségünket tökéletesen kiegészítsük a külsőnkkel akkor is, ha a megszokott ruháinkat viseljük. Ne sajnáljuk a pénzt minőségi termékekre, melyek ápolják és megőrzik hajunk ragyogását, például a Pantene Pro-V Smooth & Sleek 2az1-ben  sampon és balzsam, amely egyetlen lépésben elvégzi a rá bízott feladatot. Fontos, hogy megtaláljuk az életvitelünkhöz, stílusunkhoz és hajtípusunkhoz leginkább illő frizurát, és az sem mellékes, hogy rendszeresen járjunk fodrászhoz. Még ha sokszor sajnáljuk is rá az időt, azonban az igazítás megéri, hiszen általa hajunk sokkal kezelhetőbb lesz a mindennapokban.

Készüljünk elő már előző este!

A világ óriásvállalatainak női vezérigazgatói nem véletlenül választják már ki előző este azt, hogy mit vesznek fel másnap. Csakúgy, mint előre elkészíteni a gyerekek tízóraiját, rendkívül megkönnyíti a reggeli készülődést és sokkal jobban érezhetjük majd magunkat (bármennyire sietünk is) akkor, ha kikészítjük már előző este a másnap hordani tervezett ruháinkat.

Az aktuális trendek helyett kövessük inkább saját stílusunkat!

Legyen bármi is az aktuális divat, a stílus mindig megőrizhető, ha saját fantáziánkat csempésszük külsőnkbe, amitől ragyogóan, kényelmesen és az alkalomhoz illően érezhetjük magunkat. A lapruhák, a laza, bokáig érő nadrág egy selyemblúzzal, vagy a tunika felsők egy fekete farmerral az örök slágerek közé tartoznak akár otthon, akár az irodában viseljük őket. Maradjunk olyan daraboknál, melyekben jól érezzük magunkat és dobjuk fel viseletünket színekkel, anyagokkal, mintákkal. Egy kis fantázia nagy változásokat eredményezhet a megjelenésünkben és stílusunkban!

Önnek is vannak ötletei a témában? Ossza meg velünk hozzászólás formájában! A hajápolással kapcsolatos, tovbbi ötletekért látogasson el a Pantene honlapjára!