Mondjon ellent a divat íratlan szabályainak


Szépségápolás
4/03/2021
Íme öt divat szabály, amelyeket most bátran megszeghetünk!

Sokszor hallottuk már a mondást, „a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket.” Nem is lehetne ez találóbb, mint a divat esetében.

Az innováció korszakában élünk. Minden változik, és valójában ez ösztönző. Legyünk kreatívak, törjünk ki a saját stílusunk komfort zónájából és toljuk ki a határainkat. Intsünk búcsút a régi kötelező szabályoknak, amelyek már nem alkalmazhatóak a mai, előre rohanó világban. Hágjuk át az alábbi öt akadályt és tűnjünk vékonyabbnak, fiatalabbnak és vidámabbnak!

1. Ne kombináljuk az ezüstöt az arannyal..

Miért is ne? Az arany és ezüst ékszerek párosítása felettébb elegáns. Próbáljunk meg egymásra helyezni vastagabb ezüst és vékony arany láncokat, ezüst és arany karperecekkel. Szenzációsan fog mutatni, és a pillanatnak fogunk élni. Ha nem vagyunk kellően merészek ahhoz, hogy kinyissuk az arany és ezüst kombinálásának ajtaját, akkor kezdjük egyszerűen! Válasszunk egy fém övcsatot, és egy másik színűt az övnek. Keverjük a bronz nyakláncot ezüst szemekkel. Számos lehetőség áll tőlünk csupán karnyújtásnyira. A színek, az anyagok és a különböző fémek kontrasztja ezt a szabályszegést és a kiegészítőket még szórakoztatóbbá és figyelemfelkeltőbbé varázsolja.

2. A fekete és a sötétkék nem passzolnak egymáshoz

Ennek a szabálynak sosem volt igazán értelme. A fekete és a sötétkék nemhogy nem mutatnak jól együtt, hanem egy igazán kifinomult kombinációt hoznak létre. A kulcs az egyensúly megtalálásában rejlik. Viseljünk egy fekete dzsekit sötétkék nadrággal, vagy fordítva. Válasszunk egy sötétkék ruhát fekete mintás harisnyával és magassarkúval, vagy topánnal. Tartsuk kordában a választásunkat, hogy ne a „véletlen baleset” benyomását keltse. A stílusunk elvileg nyomot hagy az emberekben, úgyhogy hajrá!

3. A telt nőknek bő ruhákat kell viselniük

Elveszni a túlméretezett ruhákban, mindenkinek egyaránt hátrányos. A teltebb testalkatúak még nagyobbnak látszanak tőle, míg a vékonyabb alakot ducinak tűnteti fel. Elfedni előnytelen testrészeinket egy dolog, de a rosszul szabott ruhákkal az előnyös részeinket is elrejtjük!
Viseljük azt, amiben kényelmesen érezzük magunkat, de ne akkor, amikor a legjobban szeretnénk kinézni! Az öltözködésünknek nem kell feltétlenül nagyon szűknek és testhez simulónak lenni, ahhoz, hogy divatosak legyünk. Válasszunk minőségi és igényes anyagokat és hagyjuk hogy végig essen rajtunk. Egy kis formázás a csípővonalnál, még mutatósabbá teszi az összeállítást. Figyeljük meg, hogyan tudjuk kihangsúlyozni a bájainkat. A megfelelő nyaklánc kiemeli a szép bőrt és a vállakat. Nem számít ki mekkora és milyen az alakja, hiszen minden nőnek joga ahhoz, hogy lenyűgözően mutasson!


Mondjon ellent a divat íratlan szabályainak - 2. rész
Íme öt divat szabály, amelyeket most bátran megszeghetünk!