Divat trendek a világ különböző tájairól


Szépségápolás
4/10/2018
Amennyiben idén ősszel szeretnénk változtatni öltözködési stílusunkon, akkor próbáljuk ki az alábbi tippeket a legújabb divatnak hódoló hölgyektől szerte a nagyvilágból. Amerikától Indiáig, íme a trendek, melyeket mindenképp érdemes lesz kipróbálni:

Franciaország

 

A francia nők arról híresek, hogy a könnyed elegancia és finom lezserség fantasztikus megtestesítői. Hogy mi a titkuk? Megtalálják saját, egyéni stílusukat és ahhoz ragaszkodnak. Nem rabjai a „felkapott majd elfelejtett” divatnak, hanem kitapasztalják a saját ízlésüket és az ahhoz illő minőségi darabokat választják.

 

Ötletek: A francia nők szeretnék játszani a férfias darabokkal is, melyeket szabott ruhákkal, vagy akár a férfi konfekción történő vásárálással testesítenek meg. Idén ősszel a blézer lehet a nyerő. Viseljük egy hozzá illő szoknyával, vagy egészítsük ki sima, fehér pólóval, farmernadrággal, hogy feldobjuk hétköznapi viseletünket. Bármelyikre esik is a választás, egy biztos: a blézer egy rendkívül jól kihasználható darab. 

India

 

Noha már Indiában is hódító útjára indultak a nemzetközi divat trendek, az olyan ideálok, mint például Sonam Kapoor színésznő, próbálják fenntartani a hagyományos viseletek divatját. A farmer száritól kezdve a díszített pallukig, India a színek, minták és kontrasztos stílus (például póló egy tradicionális ruha alatt) nagy kedvelője.

 

Ötletek: Keverjük bátran a különböző darabokat, és ne féljünk olyan stílusokat ötvözni, melyek a „nagy könyv” szerint nem passzolnak egymáshoz. A divatnak a játékosság a kulcsa, így nyugodtan kísérletezzünk: viseljünk nappali és esti ruhadarabokat egyszerre, és bolondítsuk meg azt némi csillogással, egy színes ékszerrel. Tavasszal a indiai stílust kedvelőknek javasoljuk a virágmintát, a hangsúlyos darabokat és a zöld színt, amely lehet bármilyen árnyalatú, a mentazöldtől a méregzöldig. Őrizzük meg ruháink színét az Ariel Excel Color and Style folyékony mosószerrel! 

Egyesült Királyság

 

A britek híresek kalandvágyukról, divatjuk pedig a színességet, bátorságot és sokoldalúságot tükrözi. Keverik a drága és kommersz darabokat, folyton játszanak a trendekkel, azonban nem veszik túl komolyan a dolgot. Csipkeruhát vesznek pólóra, mokaszint viselnek estélyi ruhához és sosem hagyják el a rikító, nagy ékszereket- bizony az angol nők szeretnek kitűnni a tömegből!

 

Ötletek: Egy egyszerű ujjú felső nem lesz idén elég. A mandzsettás daraboké a főszerep, mindenféle változatban. Éljünk a kontrasztok keltette benyomás lehetőségeivel: válasszuk a rikító felsőket magas derekú farmernadrággal vagy rövid farmerszoknyával, és ne felejtsük el valami hangsúlyos, nagy ékszerrel feldobni a végeredményt.

Észak-Amerika

 

A denim őshazájaként közismert Észak-Amerika sosem unt rá a klasszikus, hétköznapi stílusra. A prioritás élén a kényelem áll, ezért az amerikai nők pontosan tudják, hogyan hordják a  farmernadrágot, ballonkabátot és divatos edzőcipőt játszi könnyedséggel. Ők valóban képesek megteremteni a tökéletesen laza hétköznapi viseletet, legyen szó bármely évszakról.

 

Ötleteink: Tegyük vissza a szekrénybe a szűk farmernadrágokat és utazzunk vissza az időben a trapéznadrágok korszakáig. Erősebb anyaguk miatt kedvelt viseletté válnak majd. 

Oroszország

 

Az orosz nők válogatósak és kalandvágyók. A tipikus „plázavásárlás” helyett az orosz stílus felfedezésekből és kísérletezésekből áll. A divat ikonok szeretik keverni a vintage stílust a helyi divattal, vagy az utcai stílust a retro sportviselettel vagy túlméretezett formákkal.

 

Ötletek: Játsszunk az arányokkal! Kérjünk kölcsön egy-két darabot a fiúktól, és öltsünk egy lezser pulóvert kedvenc nyári ruhánk fölé, vagy hordjunk blézernadrágot trikóval. A sportos, szellőző anyagú darabok divatosak lesznek idén, ezért próbáljunk fel egy kapucnis pulcsit az őszi zivatarok ellen!

Olaszország

Az olasz nők imádják a glamourt! Nekik még egy egyszerű, otthoni ruházat is tökéletesen megkomponált és állatmintákkal tarkított. Színes és rikító: az olaszok nem félnek egy feltűnő kabáttól, arany fülbevalótól, mintáktól és ütős anyagoktól, mint például a bőr, vagy hímzett textil. Szeretik az estélyi magassarkút hétköznapi viselettel párosítani, és tudják hogyan kel magabiztosan öltözködni.

 

Ötletek: A ruházatunk nem lehet teljes egy csinos napszemüveg nélkül! Keressünk egy új, az arcformánkhoz tökéletesen illő keretet, és viseljük a napsütésben. Próbáljunk ki egy retro stílusú modern változatot is!

Spanyolország

 

Spanyolország rengeteg ruhamárka-óriásnak ad otthont, így a globális trendekre gyakorolt befolyása sokkal nagyobb, mint azt sokan gondolnák. Ha stílusos, mégis összeszedett külsőt szeretnénk, a spanyol nők lesznek a példaképeink. Vékony, fonott kosárka, fehér nyári ruha, arany fülbevaló és őzbarna szandál.

 

Ötletek: A spanyol nők nem rajonganak a sportcipőkért, jobban szeretik az összeszedett külsőt. Az Espadrilles cipők fontos kellékei a spanyol divatnak, így ha egy belőle egy párt, bármikor átérezhetjük az őszi kalandok hangulatát.

Ön melyik ország stílusából merít ötleteket? Ossza meg velünk gondolatait hozzászólás formájában!