Divat trendek a világ különböző tájairól, melyeket érdemes kipróbálni!


Szépségápolás
3/10/2018
Dobjuk le magunkról a téli pulóvert és csenjünk el néhány tavaszi trendet a világ különböző tájairól!

Ha idén tavasszal szeretnénk változtatni öltözködési stílusunkon, akkor próbáljuk ki az alábbi tippeket a legújabb divatnak hódoló hölgyektől szerte a nagyvilágból. Amerikától Indiáig, íme a trendek, melyeket mindenképp érdemes lesz kipróbálni:

Franciaország
A francia nők arról híresek, hogy a könnyed elegancia és finom lezserség fantasztikus megtestesítői. Hogy mi a titkuk? Megtalálják saját, egyéni stílusukat és ahhoz ragaszkodnak. Nem rabjai a „felkapott majd elfelejtett” divatnak, hanem kitapasztalják a saját ízlésüket és az ahhoz illő minőségi darabokat választják.

Ötletek: A francia nők szeretnek játszani a férfias darabokkal is, melyeket szabott ruhákkal, vagy akár a férfi konfekción történő vásárálással testesítenek meg. Idén tavasszal a blézer lehet a nyerő. Viseljük egy hozzá illő szoknyával, vagy egészítsük ki sima, fehér pólóval, farmernadrággal, hogy feldobjuk hétköznapi viseletünket. Bármelyikre esik is a választás, egy biztos: a blézer egy rendkívül jól kihasználható darab. 

India
Noha már Indiában is hódító útjára indultak a nemzetközi divat trendek, az olyan ideálok, mint például Sonam Kapoor színésznő, próbálják fenntartani a hagyományos viseletek divatját. A farmer száritól kezdve a díszített pallukig, India a színek, minták és kontrasztos stílus (például póló egy tradicionális ruha alatt) nagy kedvelője.

Ötletek: Keverjük bátran a különböző darabokat, és ne féljünk olyan stílusokat ötvözni, melyek a „nagy könyv” szerint nem passzolnak egymáshoz. A divatnak a játékosság a kulcsa, így nyugodtan kísérletezzünk: viseljünk nappali és esti ruhadarabokat egyszerre, és bolondítsuk meg azt némi csillogással, egy színes ékszerrel. Tavasszal a indiai stílust kedvelőknek javasoljuk a virágmintát, a hangsúlyos darabokat és a zöld színt, amely lehet bármilyen árnyalatú, a mentazöldtől a méregzöldig. Őrizzük meg ruháink színét az Ariel Excel Color and Style folyékony mosószerrel! 

Egyesült Királyság
A britek híresek kalandvágyukról, divatjuk pedig a színességet, bátorságot és sokoldalúságot tükrözi. Keverik a drága és kommersz darabokat, folyton játszanak a trendekkel, azonban nem veszik túl komolyan a dolgot. Csipkeruhát vesznek pólóra, mokaszint viselnek estélyi ruhához és sosem hagyják el a rikító, nagy ékszereket- bizony az angol nők szeretnek kitűnni a tömegből!

Ötletek: Egy egyszerű ujjú felső nem lesz idén elég. A mandzsettás daraboké a főszerep, mindenféle változatban. Éljünk a kontrasztok keltette benyomás lehetőségeivel: válasszuk a rikító felsőket magas derekú farmernadrággal vagy rövid farmerszoknyával, és ne felejtsük el valami hangsúlyos, nagy ékszerrel feldobni a végeredményt.

Észak-Amerika
A denim őshazájaként közismert Észak-Amerika sosem unt rá a klasszikus, hétköznapi stílusra. A prioritási lista élén a kényelem áll, ezért az amerikai nők pontosan tudják, hogyan hordják a  farmernadrágot, ballonkabátot és divatos edzőcipőt játszi könnyedséggel. Ők valóban képesek megteremteni a tökéletesen laza hétköznapi viseletet, legyen szó bármely évszakról.

Ötleteink: Tegyük vissza a szekrénybe a szűk farmernadrágokat és utazzunk vissza az időben a trapéznadrágok korszakáig. Erősebb anyaguk miatt kedvelt viseletté válnak majd. 

Oroszország
Az orosz nők válogatósak és kalandvágyók. A tipikus „plázavásárlás” helyett az orosz stílus felfedezésekből és kísérletezésekből áll. A divat ikonok szeretik keverni a vintage stílust a helyi divattal, vagy az utcai stílust a retro sportviselettel vagy túlméretezett formákkal.

Ötletek
: Játsszunk az arányokkal! Kérjünk kölcsön egy-két darabot a fiúktól, és öltsünk egy lezser pulóvert kedvenc nyári ruhánk fölé, vagy hordjunk blézernadrágot trikóval. A sportos, szellőző anyagú darabok divatosak lesznek idén, ezért próbáljunk fel egy kapucnis pulcsit az áprilisi zivatarok ellen!

Olaszország
Az olasz nők imádják a glamourt! Nekik még egy egyszerű, otthoni ruházat is tökéletesen megkomponált és állatmintákkal tarkított. Színes és rikító: az olaszok nem félnek egy feltűnő kabáttól, arany fülbevalótól, mintáktól és ütős anyagoktól, mint például a bőr, vagy hímzett textil. Szeretik az estélyi magassarkút hétköznapi viselettel párosítani, és tudják hogyan kel magabiztosan öltözködni.

Ötletek: A ruházatunk nem lehet teljes egy csinos napszemüveg nélkül! Keressünk egy új, az arcformánkhoz tökéletesen illő keretet, és viseljük egész nyáron. Próbáljunk ki egy retro stílusú modern változatot is!

Spanyolország
Spanyolország rengeteg ruhamárka-óriásnak ad otthont, így a globális trendekre gyakorolt befolyása sokkal nagyobb, mint azt sokan gondolnák. Ha stílusos, mégis összeszedett külsőt szeretnénk, a spanyol nők lesznek a példaképeink. Vékony, fonott kosárka, fehér nyári ruha, arany fülbevaló és őzbarna szandál.

Ötletek: A spanyol nők nem rajonganak a sportcipőkért, jobban szeretik az összeszedett külsőt. Az Espadrilles cipők fontos kellékei a spanyol divatnak, így ha egy belőle egy párt, bármikor átérezhetjük a nyári kalandok hangulatát.

Ön melyik ország stílusából merít ötleteket? Ossza meg velünk gondolatait hozzászólás formájában!