Frissítsük fel párunk ruhatárát!


Szépségápolás
4/03/2021
Úgy szereti a párját, ahogy van… elnyűtt ruhadarabjait azonban már kevésébé. Legyen hát segítségére abban, hogy divatosan vágjon neki az új évnek!

A divattudatos férfiak minden eddiginél többet költenek a legújabb trendek követésére, azonban ha párunk nem tartozik közéjük, talán szükségünk lesz némi beavatkozásra. Nem mintha kevésbé szeretnénk ugyanabban a pólóban és nadrágban amit az első találkozás óta a mai napig is hord, de eljött az ideje egy kis frissítésnek. Egy gardrób szortírozás és egy délutáni bevásárlás orvosolhatja a problémát. Gondoskodjunk egy kellemes étkezésről is a bevásárlás alatt, és élvezzük a párunkkal töltött időt, miközben újra felfedezzük kezdeti vonzalmunk titkát.

1.Érzelmi kötődés

Marie Kondo, szakértő azt tanácsolja, hogy a bármilyen tárgy kidobásakor elsősorban azt kell mérlegelnünk, hogy ,,ez a darab örömet okozott nekem?”. Ez a logika követendő a ruhásszekrény rendberakásakor is, így próbáltassunk fel mindent párunkkal és tegyük fel neki a kérdést. A kötődés lehet szentimentális (például esküvői öltöny vagy első randis pulóver) vagy múlhat szimplán azon, hogy tetszik-e magának az adott darabban. Amennyiben egyik sem igaz valamire, azt semmi értelme tovább őrizgetni!

2.Visszatérő divat

Ahogyan a női trendeknél, úgy a férfiaknál is vissza-vissza térnek bizonyos darabok. Így amennyiben párunk már évek óta „piheteti” a ruhákat a szekrény rejtett zugaiban, elképzelhető, hogy eljött újra elővenni őket. A magasnyakú pulóverek, a selyemingek, a drapp szövetkabát és duplasoros gombolású zakók visszatértek az idei szezonban. Amennyiben párja felszedett, vagy leadott néhány kilót az utóbbi időben, esetleg érdemes volna egy kis pénzt költeni a ruhadarabok átszabására. Ha erre nincs szükség, egyszerűen csak hordja őket, idén talán még jobban állnak majd rajta mint korábban, ráadásul pénzbe sem kerül!

3.Figyeljük farmer-választásait.

A férfiak egyre több pénzt szentelnek a jó minőségű és különböző stílusú farmer darabok vásárlására. A papa stílusú farmernadrágok divatja már a múlté; helyüket átvették a változatos szabású, színes vagy szűkített szárú darabok. Jó minőségű farmerba invesztálni jó döntés, így kísérjük el párunkat az üzletbe, és próbáltassunk fel vele különböző fazonú és márkájú darabokat mindaddig, amíg meg nem találja a hozzá leginkább illőt (ebből akár többet is vehetünk egyszerre).

4.Játsszunk a színekkel!

Mindig ugyanazokat a pólókat vagy pulóvereket hordja? Semmi gond: a stílus megváltoztatása helyett bővítsük a színpalettát! A moha és olívazöld, a barna és a skarlátvörös mind nagyon népszerűek ebben az évben, így a stílus megbontása nélkül frissítik fel teljesen ruhatárát.

5.Modern irodai öltönyök

A munkában hordott ruháknak sem kell unalmasnak lennük! Játsszunk az anyagokkal és mintázatokkal, vagy akár az egész stílust is merőben megváltoztathatjuk. A duplasoros gombolású öltönyök tökéletes ellenszerei az utóbbi évek slim-fit szabásainak, a kifutók pedig zsúfolásig voltak nyakkendőkkel és nyakkendőtűkkel, így minden eddiginél divatosabb darabokból állíthatjuk össze a párunknak megfelelőt.

6. Sportruházat minden alkalomhoz

A sportos öltözék divatja továbbra is hódít, és annak viselete a hétköznapokban szintén trendinek minősül. Gondolkozzunk modern anyagokban és menő dizájnelemekben. Amennyiben párunkat egy téli divathoz igazodó darabra szeretnénk rábeszélni, válasszuk a pufi dzsekit! A férfi divatkifutók ugyanis azt bizonyították, hogy a párnázott kabátok igen praktikus darabjai az aktuális szezonnak. Kétségkívül ő lesz a legstílusosabb kutyát sétáltató apuka a városban!

Az ötleteket az Ariel hozta el Önnek, amely segít ruhái ragyogásának megőrzésében! Ön hogyan segít párjának a divatos öltözködésben? Ossza meg velünk gondolatait hozzászólás formájában!