Hol vásároljunk extra méretű alkalmi ruhát?


Szépségápolás
4/03/2021
Sajnos nincs könnyű dolgunk, ha nem 36-os méretben keresünk alkalmi ruhát magunknak.

Vannak azonban olyan weboldalak és boltok, ahol könnyedén találunk plus size méretben csinos darabokat.

Régen még talán problémát jelentett, ha egy molett hölgy akart divatosan és elegánsan felöltözni. Ma már azonban sok helyen kaphatunk magunknak extra méretű ruhát.

Wannabee

A Wannabee magyar tervezésű, itthon forgalmazott márka. Tulajdonosa, Barabás Márta vallja, hogy a 42-es méretnél nagyobb ruhát viselő hölgyek az igazi nők, akiket a férfiak megnéznek. Ehhez kínál divatos, hétköznapi és elegáns alkalmi ruhákat L-es mérettől egészen 5XL-esig. A weboldalon mérettáblázat is van, hogy ki tudjuk választani a számunkra megfelelő ruhaméretet. Ha mégis szeretnénk felpróbálni  a ruhákat, a weboldalon találunk egy olyan felületet, ahol a lakóhelyünket megadva azonnal megtudhatjuk, hol van a közelünkben viszonteladó.

X-Class

 Az X-Class azoknak ajánlja a kollekcióit, akik egyedi, modern, színvonalas és elegáns ruhát szeretnének maguknak találni – akár 6 XL-es méretben. Kapható náluk kevés darabszámú, külföldről érkező, egyedi darab is, így a ruhák nem gyakran jönnek szembe velünk az utcán. Nem csak az interneten, hanem Budapesten az Árkád és az Allle bevásárlóközpontban, valamint a győri Árkádban is megvásárolhatjuk őket.

Miss Molett

A Miss Molett esküvői ruhaszalonban talán a legszebb alkalmi ruhákat lehet kapni. Állításuk szerint nem létezik olyan méret, amelyben ne tudnának több gyönyörű estélyi ruhát mutatni. A weboldalon előre kiválaszthatjuk, hogy melyik ruha érdekel minket, azonban vásárolni csak a budapesti, Teréz krt. 12. szám alatti boltban lehet.

Molett ruha

A webáruház vásárlói megfizethető áron juthatnak divatos, jó minőségű és komfortos ruházathoz – extra méretben. Kínálatukban legfőképpen angol és amerikai extra minőségű, új és újszerű, sosem használt termékekkel találkozhatunk. Személyes átvételre is van lehetőség Budapest belvárosában, ahol mód van a ruhák felpróbálására is.

Herczeg divat

A családi vállalkozás 2009 óta foglalkozik női és férfi alkalmi ruhák készítésével és forgalmazásával – akár 54-es méretben. Mindig a legújabb divat szerinti, egyedi tervezésű, kisszériás alkalmi ruházatot részesítik előnyben, szem előtt tartva a kedvező árat és a széles választékot. Weboldalukon a galéria menüpont alatt a kínálat csak egy szűk metszetét találjuk meg, az aktuális teljes kollekciót Budapesten, a XVIII. kerületben, az Ond utca 51. szám alatti üzletben vásárolhatjuk meg.