Milyen kardigán passzol a testalkatunkhoz?


Szépségápolás
8/03/2024
Vannak ruhadarabok, melyek egyszerűen időtlenek így bármely alkalomhoz, bármivel kombinálva remekül festenek. Íme, hogyan tudjuk kihozni a legtöbbet kardigánunkból testalkatunkhoz mérten.

Homokóra alkat
A homokóra testalkat azt jelenti, hogy a vállak és a csípő nagyjából egyforma szélesek. Próbáljuk meg elkerülni a csípő további növelését! A karcsúbb hatás érdekében válasszunk rugalmas anyagot és visszafogott, sötétebb színeket. Hordjunk lenge selyemblúzt és válasszunk olyan kardigánt, amely puha anyagból készült, és a csípő irányába szűkül. A kötött darabok csodásan mutatnak ezen a testalkaton, mivel szépen követik az íveket. Ruháink puhaságának megtartása érdekében használjunk Lenor öblítőt!

Az alma (V)
Az ehhez hasonló testalkatú nők széles vállal és keskenyebb csípővel rendelkeznek, így lefelé kell irányítani a figyelmet. Ehhez az alakhoz tökéletesen illik a magas derekú szabás és derékban színes ruhaválasztás. A monokróm színek magasítanak, az erős mintázat azonban nem biztos, hogy jó ötlet. Hordjunk hosszabb kardigánt melyet nyitva hagyunk, ez ugyanis optikailag hosszabbítja testalkatunkat. Ne válasszunk rövid darabokat, felsőtestünk már így is elég erős. Viseljünk egyszerű ruhákat, mind szín- mind pedig mintázat tekintetében! A vékonyító, csípőnél szűkülő kardigánok csodálatosan állnak majd!

A körteforma (A)
Az előző esettel ellentétben, ha körteformánk van, az azt jelenti, hogy a csípőnk szélesebb a vállunknál, így ez utóbbira kell helyezni a hangsúlyt. Viseljünk push-up melltartót, széles gallérokat és csípőben szűkülő felsőket! Ehhez a széles ujjú, hosszú kardigánok is remekül passzolnak.
Érdemes ruházatunkat egy keskeny övvel is kiegészíteni. Ragaszkodjunk deréktól lefelé a sötét színekhez, ez ugyanis karcsúsít. Ami a kiegészítőket illeti, érdemes látványos nyakláncot hordani, mely a felsőtest irányába tereli az emberek figyelmét.

A banán testalkat
A szekértők szerint ehhez a testalkathoz a legegyszerűbb ruhát választani, a váll és a csípő szélességének arányossága miatt. Válasszunk tehát olyan viseletet, amely megtöri a hosszúságot azáltal, hogy a rétegek dimenziót alkotnak. A gallérok és fodrok kiemelik a mellkast, ezért célszerű ilyen jellegű darabokat vásárolni. Hordjunk hosszú kardigánt és ne felejtsük el kiemelni csípőnket egy övvel! Ragaszkodjunk a wrap ruhákhoz és a nyakban megkötős felsőkhöz.

Hordjunk szűkített fazonú farmer vagy szoknyát, ezek ugyanis pontosan oda irányítják majd a figyelmet, ahova kell. Láthatjuk hát, nem egy nehéz feladat feldobni kardigánunkat, hogy az a legjobbat hozza ki testalkatunkból.

Egy szó mint száz: a kardigán semmiképp sem egy unalmas ruhadarab, ráadásul segít a legelőnyösebb formát kihozni minden testalkatból! Használjuk hozzájuk a megfelelő mosószert: makacs foltok esetén az Ariel Professional fehérítő- és folttisztítót, a patyolattisztasághoz Ariel mosóport vagy folyékony mosószert, a hosszantartó frissesség érdekében pedig a Lenor textilöblítőket!

Lenor márkájú mosószer és öblítő termékekre vonatkozó felhasználói értékelés és visszajelzés felhívás.

Relaxáló spa élmény otthon, P&G termékekkel.

Hangulatjavító wellness-fürdő otthon

Lenor márka logója.
Mosolygó nő szemlél egy átlátszó folyadékkal teli flakont, otthoni kényelem és szépségápolás jegyében.

Magabiztosságot kölcsönző illatok

Nő pihentető alvásban, P&G minőségi otthoni és személyes higiéniai termékeivel.

Hogyan tegyük még kellemesebbé az éjszakákat és reggeleket?

Frissesség és tisztaság otthonában a P&G termékeivel.

Reggeli illatok