Party tippek - haj, smink és öltözködési tanácsok


Szépségápolás
3/10/2018
A tippjeink segítségével soha többé nem fog sehonnan sem elkésni!

1. Ha a hajad nincs a legjobb formában, tegyél úgy, mint a hírességek. A rendkívül időigényes mosás és szárítás helyett egyszerűen csavarj köré egy sálat. Ez nem csak jól néz ki, de trendi is! Az estékhez próbáld ki a francia kontyot, napközben pedig az egyszerű lófarkat.

2. A hajformázásnak kortól függetlenül praktikus módja a göndörítés. Ha bengöndöríted a hajadat éjszakára, vegyél fel hálósapkát vagy egy kendőt, hogy a tincsek a helyükön maradjanak.

3. Ha reggelre tervezed a hajformázást, este, lefekvés előtt moss hajat!

4. Ha a hajad hajlamos a zsírosodásra, tegyél hintőport a fejbőrödre, és fésüld ki úgy, hogy közben előrehajolsz, vagy használj száraz sampont.

5. Zuhanyozz le este, fésülködj meg és kend be magad testápolóval. Meglátod, ezzel egy csomó időt megspórolsz majd másnap reggel.

6. Felejtsd el a vasalást! Akaszd föl a ruháidat a fürdőszobában miközben zuhanyozol, és így a pára miatt a ráncok kisimulnak a ruhádon.

7. Készítsd elő a ruháidat előző este, és lógasd fel őket a szekrényed ajtajára.

8. Tervezd meg egy hétre előre, hogy mit fogsz viselni az időjárás-előrejelzés függvényében.

9. Mindig tarts egy száraz mosogatórongyot magadnál. Ezzel egy perc alatt kiveheted a dezodorfoltokat a ruhádból.

10. Oszd ketté a ruhatáradat rövid és hosszú újjú ruhákra. Ezután rendezd el őket színek szerint. El sem fogod hinni, mennyi időt spórolsz ezzel az egyszerű módszerrel.

11. Tartsd a napközbeni bőrápolási és sminkkellékeidet egy külön táskában. Így mindent megtalálsz anélkül, hogy elvesznél a ritkán használt cuccaid között.

12. Kenj az arcodra egy kevés hidratáló és alapozókrém keverékét az azonnali és természetes hatás érdekében.

13. Próbálj ki 3in1 és 2in1 termékeket, például olyan sminkkészítményeket, amelyeket egyszerre tudsz pirosítóként, rúzsként és szemfestékként használni.

14. Tarts a táskádban sminktesztereket.