Támogassuk együtt a jövő bajnokait!

Vásárolj most Pampers termékeket a Tesco-ban, hogy 1 évre elegendő pelenkát nyerj és támogasd a Fortissimo Együtt a Sportoló Ifjúságért alapítványt!

Vásárolj legalább 5000 forint értékben Pampers termékeket a Tesco üzletekben vagy online 2024. június 1. és 30. között, mert 1 évre elegendő pelenkát nyerhetsz, és minden feltöltött számla után 1000 forinttal támogatjuk a Fortissimo Együtt a Sportoló Ifjúságért alapítványt!

Pampers Tesco winning game

Az 1 évre elegendő pelenka 12 db Pampers Active Baby havi pelenkacsomagot tartalmaz, amely méreteit a nyertesek kiválaszthatják a következők közül: 6-10 kg, 9-14 kg, 11-16 kg és 13-18 kg.

A játék lépései:

 1. Vásárolj legalább 5000 Forint értékben Pampers terméket a Tesco üzletekben vagy az online shop-ban 2024. június 1 és 30. között!
 2. Regisztrálj a www.everydayme.hu/tescopampers oldalon vagy ha már van fiókod, akkor lépj be.
 3. Töltsd fel a vásárlást igazoló nyugta, blokk vagy számla képét, és ezzel/így 1000 Ft-tal támogatod a Fortissimo alapítványt!
 4. Nyerj 1 évre elegendő pelenkát!
 
Pampers Tesco winning game

Miért a Fortissimo Együtt a Sportoló Ifjúságért alapítványt választottuk?

Mert az alapítvány különböző programok keretein belül támogatja az egészséges felnőttéválást és a következő értékeket képviseli:

 • Céljuk, hogy a sporton keresztül minden gyermek számára lehetőséget biztosítsanak a testileg és szellemileg egészséges felnőtté váláshoz, hozzásegítve ezzel őket egy egészségtudatos, boldog élethez.
 • Fontosnak tartják, hogy a sport által segítsék megtalálni azt a célt, amit szenvedéllyel és elhivatottan tudnak csinálni az emberek és támogatják őket álmaik megvalósításában.
 • A „Hercules” nevű intézményi program keretein belül, óvodákkal és iskolákkal működned együtt, ahol a gyerekek interaktív foglalkozásokon megismerhetnek különböző sportágakat és megtapasztalhatják a csapatszellemet és egészséges versengés örömét.
 • A „Niké” program a legjobban teljesítő gyerekek számára személyre szabott támogatást nyújt, amely elősegíti az általuk végzett sportágban a dinamikus fejlődést.
 • Az „Égisz” program a hátrányos helyzetű gyermekek sport általi integrációját, illetve a különböző sportágakban való sikeres és aktív részvételét hivatott segíteni. 
 • Szezonálisan megrendezett táboraikban családias hangulatban biztosítják a gyermekek számára a fejlődést, ahol foglalkozásaik alapja a pozitív környezet kialakítása és a sport megszerettetése.
 • Családi és sportnapokon változatos programokkal és versenyekkel segítik a csapatkohéziót a sport által.

A father playing football with his son

A promóciós kampány játékszabályzata itt érhető el.