A Wick család legújabb tagja


Wellness
13/07/2019
Ismerje meg az új Wick First Defence orröblítő spray-t, mely csapdába ejti, inkativálja és eltávolítja a náthát okozó vírusokat.

A Wick First Defence egy növényi eredetű mikrogélt tartalmazó spray, amely megküzd a megfázást okozó vírusokkal, mielőtt a nátha teljesen kialakulna. Tudjon meg többet most!

Gyakori kérdések a Wick First Defence orrspray használatával kapcsolatban.

 


Ismerje meg az új Wick First Defence orröblítő spray-t, mely csapdába ejti, inaktiválja és eltávolítja a náthát okozó vírusokat.

A Wick First Defence egy orröblítő orvostechnikai eszköz, amely segít a náthát okozó vírusok elleni küzdelemben.

Használja a nátha első tüneteinek észlelésekor, ezzel csökkentve a nátha kialakulásának esélyét, vagy kezdje el használni, ha ki van téve a náthát okozó vírusoknak.

Figyeljen a helyes használatra: Felnőttek és 12 év feletti gyermekek számára alkalmazható. Csak az utasításoknak megfelelően használja: A feje oldalra hajtása nélkül illessze be a szórófejet az orrnyílásába úgy, hogy a szórófejet kifelé, a füle felé irányítja.
Nő használ egy orrspray-t a megfelelő használat bemutatása céljából.

 Gyakori kérdések a Wick First Defence orrspray használatával kapcsolatban.

 P&G Hungary Kkt., 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38. Tel.: 06-1- 451-1256 MAT-HU-VICKS-20-000052 Wick First Defence orröblítő spray, orvostechnikai eszköz és gyógyászati segédeszköz.


A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!