Csatlakozzon és ismerje meg ajánlatainkat, inspiráló ötleteinket!

Regisztráció

A jelszónak legalább 8 karakterből kell állnia, és tartalmaznia kell legalább 1 nagybetűt (A-Z), 1 kisbetűt (a-z) és 1 számot (0-9).

Marketing célú e-mailek fogadására vonatkozó regisztráció. Ön szeretne e-maileket, ajánlatokat és kuponokat fogadni a(z) Everyday Me márkától, valamint a P&G megbízható márkáitól .

Miért gyűjtjük ezeket az adatokat?

Ön most felhasználóként regisztrál az Everyday Me oldalra/alkalmazásba, amelynek adatait a Procter & Gamble ellenőrzi. A regisztrációval Ön elfogadja az alábbiakat:

Marketing célú e-mailek fogadására vonatkozó regisztráció. Ön szeretne e-maileket, ajánlatokat és kuponokat fogadni az Everyday Me márkától, valamint a P&G megbízható márkáitól.

Az Ön választási lehetőségei.Ön élhet az adatvédelemre vonatkozó jogaival , illetve módosíthatja beállításait és regisztrációját, ha ide kattint.
Felhasználási feltételek és Adatvédelmi szabályzat. Ön legalább 18 éves, valamint elolvasta és elfogadja a P&G Felhasználási feltételeit és Adatvédelmi szabályzatát. Annak érdekében, hogy az Ön érdeklődési körére szabhassuk tájékoztatásainkat, az Ön által megadott adatokat különböző forrásokból és külső felektől származó, Önről esetlegesen begyűjtött adatokkal egyesítjük.

Már rendelkezik fiókkal?